Visma Verzuim

Manage het verzuim in je organisatie goed en gemakkelijk

Visma Verzuim is de online applicatie voor het managen van verzuim in de organisatie. Met deze gebruiksvriendelijke verzuimsoftware kun je eenvoudig samenwerken met alle partijen die betrokken zijn, zoals de medewerker, arbodienst, bedrijfsarts, verzekeraar en het UWV.

Visma Verzuim is modulair opgebouwd met onder meer een eigen WGA-module, Manager App, Werknemerportaal en BI-tooling. Daarnaast beschikt Visma Verzuim over een eigen DataExchange-platform waarmee circa 1500 koppelingen tussen verschillende externe systemen worden gefaciliteerd. 

Wat biedt de koppeling met Visma Verzuim?

Op basis van de klantwens worden organisatie, medewerker en verzuimgegevens gesynchroniseerd. Dit gebeurt voor organisatie en medewerkergegevens dagelijks, voor verzuim gebeurt dit meerdere malen per dag.  

Type Koppeling

RESTful API

Over Visma

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het MKB, de grootzakelijke sector en de (semi)publieke sector. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Onze doelstelling is om werknemers veilig, gezond en duurzaam inzetbaar te houden. Wij geloven hierbij in de kracht van eenvoud, connectiviteit en data.   

Prijzen van deze software

De prijzen van Visma Verzuim zijn op te vragen.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Visma Verzuim