Korting voor relaties van Loket.nl voor de Regionale Salarisdagen

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Graag wijzen wij je op de Regionale Salarisdagen van Rendement Uitgeverij. Op 8 december wordt je tijdens dit evenement in één dag via een livestreamverbinding helemaal bijgepraat over alle wijzigingen per 1 januari 2021 op het gebied van de loonheffingen, het arbeidsrecht, sociale verzekeringen en pensioenen. Je kunt deze opnames later allemaal ook nog eens terugkijken!

Extra’s

  • Je ontvangt enkele dagen voor het congres een pakketje per post, dat onder meer het gratis themadossier over pensioen en AOW en een handige bureaukalender bevat.
  • In januari 2021 ontvang je een whitepaper met alle vragen die tijdens de livestream zijn gesteld en de bijbehorende antwoorden.
  • Daarnaast ontvang je toegang tot de opnames van de livestream van het Nationaal Congres Salaris & Personeel, dat plaatsvond op 22 september. Je krijgt dus twee congressen voor de prijs van één.
  • Je krijgt 38 PE-punten voor deelname aan dit congres.

€ 180 korting

Vanuit Loket.nl mogen we je dit jaar de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan de livestream van de Regionale Salarisdagen op 8 december voor slechts €425,00 per persoon in plaats van de reguliere prijs van €605,00. Dit is een korting van maar liefst €180,00! Bovendien betaalt de 4e deelnemer van je organisatie slechts €45,00 voor deelname aan de livestream.

Ben je overtuigd en wil je verzekerd zijn van een plekje? Schrijf je dan snel in! Mocht je onverhoopt toch niet kunnen? Dan kun je tot één dag voor het congres je deelname annuleren of verschuiven naar volgend jaar.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.