Kom dichter bij je klant met het uitvoeren van de salarisadministratie

Als kantoor bied je diensten aan op het terrein van accountancy, fiscaliteiten en salarisadministratie. Veel klanten maken gebruik van de diensten op het terrein van accountancy en fiscaliteiten. Niet voor al deze klanten zal ook de salarisadministratie gedaan worden. Wil je meer binding met je klant realiseren? Waarom bied je geen full-service dienstverlening aan? Als de klant niet vraagt om de salarisadministratie door jullie kantoor te laten doen, kom dan zelf met een aantrekkelijk voorstel!

Door ook de salarisadministratie te verzorgen, krijg je een nog beter inzicht in je klant en verhoog je de contactmomenten ook aanzienlijk. De salarisadministrateur heeft minstens één keer per maand contact met de klant. Accountants en fiscalisten hebben dit klantcontact doorgaans een stuk minder frequent. Uit de salarisadministratie kun je daarnaast ook veel data halen en vanuit deze gegevens kunnen accountants en fiscalisten over interessante of opvallende onderwerpen in gesprek gaan met klanten.

Met het traject ‘Laaghangend fruit’ richten we ons op bestaande klanten van een kantoor waarvoor de salarisverwerking nog niet gedaan wordt in Loket.nl. Zij maken al wel gebruik van diensten op het terrein van accountancy en fiscaliteiten. Dit zijn vaak ook de grotere klanten van het kantoor met meer dan 25 werknemers in dienst.

Wil je meer informatie? Vul dan het informatieformulier in en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.