Loket.nl & BDO: 15 jaar samen groeien

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Op vrijdag 4 september vierden Loket.nl en BDO Accountants & Adviseurs een bijzonder moment. Op het kantoor van Loket.nl aan het Reitseplein in Tilburg werd namelijk de contractverlenging door BDO ondertekend. Daarbij werd stilgestaan bij de succesvolle, langdurige samenwerking.

15 jaar geleden was BDO één van de eerste klanten van Loket.nl, een bedrijf dat complete HR- en salarisadministratie software levert. In deze jaren hebben beide partijen een grote ontwikkeling doorgemaakt naar online.

Het vertrouwen dat BDO met deze samenwerking naar Loket.nl uitspreekt is groot. ‘’Het past bij Loket.nl om samenwerkingen aan te gaan, het langdurige partnerschap dat we met BDO hebben is hier dan ook een goed voorbeeld van’’, aldus Jeroen de Heer, directievoorzitter van de Van Spaendonck Groep, waaronder Loket.nl valt.

Loket.nl en BDO Accountants & Adviseurs contractverlenging
v.l.n.r. Erik Snels, Jeroen de Heer, Jeannot Evers en Niels Terpstra

Er is veel veranderd in die tijd: papierwerk heeft plaatsgemaakt voor online oplossingen. Geen papieren loonstroken meer, maar loonstroken die heel gemakkelijk maandelijks verschijnen in het Werknemerloket: iets dat 15 jaar geleden nog onmogelijk leek.

Ook BDO spreekt over een waardevolle samenwerking met Loket.nl. ‘’Loket.nl heeft de afgelopen 15 jaar zorg gedragen voor een kwalitatieve en kwantitatieve groei van onze salarisdienstverlening aan klanten. Door kennisdeling en samenwerking zijn wij in staat geweest om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening voor klanten verder te vergroten’’, zegt Jeannot Evers, partner van BDO.

Om deze succesvolle samenwerking te bekronen hebben Jeroen de Heer en Erik Snels namens Loket.nl een plaquette uitgereikt aan Jeannot Evers en Niels Terpstra van BDO. Op naar meer mooie jaren van samenwerking.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.