Loket.nl best gewaardeerde salarissoftware

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Salaris Vanmorgen heeft een enquête uitgestuurd die is ingevuld door 400 respondenten. Loket.nl scoort hierin erg goed. Niet alleen in de categorie ‘waardering’ pronken wij op plek nummer één, maar ook in andere categorieën scoren we goed.

Waardering

Maar liefst 71% van de respondenten geeft aan Loket.nl goed of zeer goed te vinden. Een interessante toevoeging hierbij is dat geen één respondent heeft aangegeven onvoldoende tevreden te zijn over Loket.nl. Het overgrote deel van de respondenten zou Loket.nl dan ook aanraden en niemand geeft aan over te willen stappen, wat de tevredenheid nog eens onderstreept.

Tevredenheidsfactoren

Een aantal tevredenheidsfactoren komt vaak terug bij de beoordeling van Loket.nl. Volgens de resultaten van de enquête vinden onze klanten ons systeem gebruiksvriendelijk, is de koppelbaarheid met andere partijen goed, is de online dossiervorming een pluspunt en zijn gebruikers blij met het continu ontwikkelen van de software.

We zijn erg blij met onze tevreden gebruikers en de resultaten van deze enquête die daaruit zijn voortgekomen. Wil je meer lezen over deze enquête, dan kan dat in het artikel dat Salaris Vanmorgen hierover heeft geschreven.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.