Partnerovereenkomst tussen Loket.nl en Visma Verzuim

Met ingang van november 2020 hebben Loket.nl en Visma Verzuim een partnerovereenkomst afgesloten. We gaan intensiever samenwerken op het gebied van gegevensuitwisseling tussen beide applicaties. 

Samenwerking

Luuk Vogels, partner manager bij Loket.nl: ”Met deze intensieve samenwerking met Visma Verzuim bieden we wederom een ‘best of breed’ oplossing om het verzuimproces bij onze klanten maximaal te ondersteunen. Op basis van de klantwens worden organisatie, medewerker en verzuimgegevens gesynchroniseerd.”

Bart Hoogenraad, Strategie & marketing directeur bij Visma Verzuim: ”Het effectief voorkomen en begeleiden van verzuim vereist een goede samenwerking tussen alle betrokkenen, zoals de medewerker, leidinggevende, HR-medewerker, casemanager en de bedrijfsarts. Samenwerking staat of valt bij een goede en eenvoudige gegevensuitwisseling tussen alle partijen. Daarom hebben wij als Visma Verzuim een open strategie en koppelen wij graag met partijen zoals Loket.nl. Ik ben ook erg blij met deze partnerovereenkomst, want dit gaat onze gezamenlijke klanten helpen bij het terugdringen van schade als gevolg van verzuim.”

Over Loket.nl

Loket.nl heeft in de afgelopen 10 jaar een positie verworven als marktleider op het gebied van online HR- en salarisadministratie voor het MKB, van een paar honderd ondernemers naar ruim 130.000 ondernemers die maandelijks zelf of via hun accountantskantoor hun HR- en salarisadministratie online verwerken in de applicatie.

Over Visma Verzuim

Visma Verzuim is de online applicatie voor het managen van verzuim in de organisatie. Met deze gebruiksvriendelijke verzuimsoftware kun je eenvoudig samenwerken met alle partijen die betrokken zijn, zoals de medewerker, arbodienst, bedrijfsarts, verzekeraar en het UWV. Visma Verzuim is marktleider in Nederland. In Visma Verzuim wordt dagelijks het verzuim voor circa 3,5 miljoen medewerkers in Nederland beheerd.

Wil je meer weten over deze koppeling en het managen van verzuim? Bekijk dan de Visma Verzuim koppeling.