badge
tent

Dinsdag 28 juni 2016: Buitenplaats Amerongen

3_Oprijlaan_Buitenplaats_Amerongen
4_Koetshuis_barruimte

Loket.nl dag: je moet zelf de slingers ophangen

Nieuwe ontwikkelingen en trends volgen elkaar in een rap tempo op. Inhaken op deze ontwikkelingen en ze vertalen naar ons eigen vakgebied, maakt ons werk nog leuker en interessanter. Dat brengt nieuwe kansen met zich mee voor je kantoor en het netwerk daar om heen.

Hoe zorg je er nu precies voor dat alle trends die je voorbij ziet komen, jou helpen van nog meer toegevoegde waarde te zijn voor je klanten? Dat vertellen we je tijdens de Loket.nl dag. Die vindt dit keer plaats op 28 juni bij Buitenplaats Amerongen. Hier verwonderen we je met voorbeelden van datgene wat er om ons gebeurt en met trends waar we nu al op in kunnen spelen. Gastsprekers Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen helpen je bij het omarmen van nieuwe mogelijkheden.

Nieuwe stappen op basis van nieuwe inzichten, die zet je samen met ons. Hoe je dat kunt doen, vertellen de mensen achter Loket.nl je bij het maken van de vertaalslag naar ons platform. We laten zien hoe onze toekomstplannen je ondersteunen in jouw rol als adviseur van klanten.

We hebben tal van mogelijkheden om onze nieuwe rol te ontdekken, maar we moeten wel zelf de slingers ophangen. Tijdens de Loket.nl dag geven we de bezoekers een flinke dosis inspiratie mee, zodat iedereen de volgende dag met nieuwe kennis en inzichten voor klanten aan de slag kan gaan.

Programma:

Tijdstip:Wat:Wie:
13:00 - 13:30 uurOntvangst
13:30 - 13:45 uurOpening programmaDagvoorzitter
13:45 - 14:45 uurTrends en innovatieJan-Henk Bouman en Wim van Rooijen
14:50 - 15:05 uurPauze
15:05 - 15:45 uurPlatform van Loket.nlErik Snels en Andries Verheijden
15:45 - 16:30 uurKansen oppakkenMichel Cobben
16:30 - 18:30 uurNetwerkborrel