Loket.nl dag 2017

________________________________________

Groeien met Loket.nl

Dinsdag 27 juni 2017: Naarderbos

naarderbos-clubhuis
loket-nl-dag-2016-19
naarderbos-dakterras

Loket.nl dag: groeien met Loket.nl

Goed luisteren naar de groeiambities van onze klanten en samen trajecten oppakken om elkaar sterker te maken. Dat is ons uitgangspunt. Tijdens de Loket.nl dag nemen wij je mee in deze trajecten. De dag vindt plaats op 27 juni bij het Naarderbos in Naarden.

Bij Loket.nl willen we kantoren helpen verder te groeien in de volle breedte. In de eerste plaats bieden we kantoren natuurlijk een up-to-date applicatie die inspeelt op wettelijke eisen en wensen van gebruikers. Dat is een belangrijk fundament. We vinden het van belang om transparant te zijn voor onze klanten en kantoren met groeiambities te ondersteunen bij het zetten van volgende stappen. We helpen kantoren met groeien in volume en met de groei van hun medewerkers. Daarnaast werken we samen met klanten aan de ontwikkeling van Loket.nl. Tijdens de Loket.nl dag komen klanten aan het woord om hun ervaringen met andere deelnemers te delen.

Verder blikken we terug op vernieuwingen van ons helpdeskportaal. Daarnaast kijken we op deze dag ook vooruit naar nieuwe functionaliteiten van de applicatie. Wat gaat er allemaal komen?

Niet alleen de mensen achter Loket.nl en klanten komen aan het woord. Dit jaar mogen we Harry Bijl verwelkomen als gastspreker. Harry Bijl deelt zijn ervaring uit de retailwereld met ons. Op een inspirerende wijze laat hij zien hoe ondernemers zich weten te onderscheiden in een branche die steeds meer gedigitaliseerd wordt. Hoe kunnen wij dit vertalen naar onze eigen branche, kantoor en werkzaamheden?

Tijdens de Loket.nl dag geven we je een flinke dosis inspiratie mee, zodat je aan de slag kunt gaan met nieuwe kennis en inzichten. Heb jij ook zo’n zin om te groeien met Loket.nl? Meld je dan snel aan via onderstaande button.

Programma:

Tijdstip:Wat:Wie:
13:00 - 13:30 uurOntvangst
13:30 - 13:35 uurOpening programmaDagvoorzitter
13:35 - 13:45 uurUpdate helpdeskportaalBram Vrouenraets
13:45 - 14:35 uurUpdate Loket.nlAndries Verheijden, Jack Cales en Jan Bollen
14:40 - 15:20 uurVraaggesprekMichel Cobben en Andries Verheijden
15:20 - 15:35 uurPauze
15:40 - 16:40 uurGastsprekerHarry Bijl
16:40 - 16:45 uurWrap-upDagvoorzitter
16:45 - 18:30 uurNetwerkborrel