Moderne manier van loonadministratie zelf doen!

Bespaar tijd, voorkom fouten en werk volledig online.

Loonadministratie zelf doen

Vertrouwd door 350+ accountantskantoren en 120.000 werkgevers in Nederland

Klantervaring Van Oers met Loket.nl
Klantervaring Jumbo met Loket.nl
Klantervaring SMB Willems met Loket.nl
Klantervaring BDO met Loket.nl
Klantervaring Alfa met Loket.nl

Flexibel je
loonadministratie zelf doen.

Loonadministratie uitbesteden of zelf doen, is een veel gehoorde vraag als het gaat om salarisverwerking. En waarom zou je kiezen tussen twee uiterste als er ook nog een hele wereld tussen zit? Met Loket.nl heb jij de loonadministratie in eigen hand. Jij bepaalt wat je wel en niet zelf wil doen. Wil je wel zelf de uren en vergoedingen van je medewerkers invoeren, maar vind je het spannend om een nieuwe medewerker in te voeren in de applicatie? Dan besteed je dat uit aan je accountantskantoor.

Ook beschik je over mogelijkheden om medewerkers zelf verantwoordelijk te maken voor het invoeren van hun uren, onkosten en vakantiedagen. De medewerker vult de wijzigingen in zijn persoonlijke portaal in en jij ontvangt deze ter controle. Vervolgens worden deze automatisch meegenomen in de salarisverwerking.

Door de flexibiliteit van Loket.nl hoef jij niet te kiezen tussen uitbesteden of loonadministratie zelf doen, maar bepaal jij welke samenwerking je prettig vindt. Dit geeft je ook de ruimte om ervoor te kiezen gedurende de tijd steeds meer zelf te gaan doen.

Voordelen loonadministratie zelf doen

Meer dan 250 controles.

Bij het zelf doen van de loonadministratie wil je fouten voorkomen. Dat begrijpen wij bij Loket.nl als geen ander. Daarom voeren wij standaard ruim 250 controles uit op elke salarisverwerking en hebben wij ook nog eens meer dan 1.500 controles bij de invoer van gegevens. Daarnaast heeft de loonadministratie van Loket.nl handige integraties met andere systemen om informatie direct bij de bron op te halen. Denk hierbij aan KvK, RDW en Google Maps. Na het invoeren van een kenteken halen wij alle gegevens over de bijtelling zoals de fiscale waarde en het bijtellingspercentage op bij het RDW. Dan weet je zeker dat het goed staat. Dat maakt het loonadministratie zelf doen een stuk makkelijker.

Loonadministratie zelf doen - controles
Boost HR- en salarisadministratie

Moderne manier van loonadministratie zelf doen.

Op elke gewenste plek kun je de loonadministratie zelf doen. Loket.nl werkt op ieder apparaat: pc’s, tablets en smartphones. Iets extra’s aanschaffen op het installeren van software is niet nodig. Ook je medewerkers hebben met het Werknemerloket online toegang tot hun persoonlijke gegevens. Het uitdelen, opsturen of mailen van loonstroken behoort hiermee direct tot het verleden. Geen loonstroken die meer kwijtraken, maar een online digitaal archief voor alle medewerkers.

Koppel Loket.nl eenvoudig aan je andere bedrijfsapplicaties.

Het is wel zo handig om je informatie maar op één plek bij te houden. Daarom heeft Loket.nl meer dan 100 integraties met veel gebruikte bedrijfsapplicaties, zoals tijdregistratiesystemen, boekhoudpakketten en planningtools. Zo wordt de loonjournaalpost automatisch ingelezen in Exact Online, Twinfield, Visma, Snelstart, Yuki en Muis software. De loonadministratie zelf doen gaat hiermee nog efficiënter.

Linda
Mijnrooster
Edubookers
Exact
onelinq
visionplanner
shiftbase
skednet
rrwfm
twinfield
timechimp
progress-4-logistics
duinker
dyflexis
hroffice
talent manager

Veelgestelde vragen over loonadministratie zelf doen

Loonadministratie zelf doen of uitbesteden is een vraag waarop het antwoord altijd gebaseerd is op jouw situatie. Heb je de juiste kennis en tijd om de loonadministratie zelf te doen, dan kun je dat zelf doen. Heb je dit niet? Dan kun je dit uitbesteden aan een accountantskantoor. Ook kun je kiezen voor de middenweg, waarin je doet wat je zelf kunt en uitbesteed wat je zelf spannend vindt, waar je geen tijd voor hebt of wat je niet kunt.

Doe je je eigen loonadministratie dan kun je gebruik maken van bijvoorbeeld Excel om alles bij te houden. Werk je met een accountant, dan kun je gebruikmaken van de voordelen van het systeem dat de accountant gebruikt. In Loket.nl kun je deze rechten heel gemakkelijk verdelen en kun je vele koppelingen maken met bedrijfsapplicaties om bijvoorbeeld plannen, roosteren en klokken goed en gemakkelijk te kunnen doen.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure