Loonstrookberekeningen in een handomdraai

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Je komt met je boodschappen aan bij de kassa’s om af te rekenen. Er zijn vijf kassa’s open, maar bij iedere kassa moet je in een lange wachtrij aansluiten. Erg vervelend. Een eerste gedachte is: open een nieuwe kassa. Een nieuwe kassa openen helpt alleen als het afrekenen zelf snel gaat. De manier waarop er wordt afgerekend, is daarom erg belangrijk om in te spelen op de wachtrijen. Als de caissière alle artikelnummers moet invoeren, kunnen er heel veel kassa’s geopend worden, maar ontstaan er nog altijd wachtrijen. Is er sprake van een snelle scankassa? Dan zal het afrekenen in een razend tempo gaan.

De ‘snelle scankassa’ van Loket.nl

De wachtrijen bij de kassa is een mooie metafoor voor de loonstrookberekeningen van Loket.nl. Als je loonstroken aan het verwerken bent, heb je geen zin en tijd om lang te moeten wachten. Bij Loket.nl zijn de loonstroken binnen enkele seconden gereed. Heb je alle loonstroken verwerkt en kom je er vervolgens achter dat je een fout hebt gemaakt in de mutaties? Dan staan de nieuwe loonstroken binnen enkele seconden weer voor je klaar. De loonstrookberekening van Loket.nl is dan ook te vergelijken met de snelle scankassa’s, waarmee ingespeeld kan worden op drukke tijden. En dat is een geruststellende gedachte.

Performance Loket.nl

Het verwerken van loonstroken is afhankelijk van het aantal dienstverbanden en de complexiteit van de verloningen, zoals 30% regelingen. De snelheid waarmee loonstroken in Loket.nl verwerkt worden, is gigantisch. Binnen een aantal seconden wordt een veelvoud aan berekeningen gerealiseerd. In slechts tien seconden zijn er al 150 loonstroken verwerkt. Een uitstekende performance.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.