Masterclass Veilig gebruik van persoonsgegevens in het mkb

Dinsdag 31 oktober 12:00 uur – 20 PE punten – The Pavilion Utrecht

Veiligheid van persoons-gegevens waarborgen

Uit recent onderzoek blijkt dat veel mkb-bedrijven onbekend zijn met privacyregels.  Dat leidt tot onveilig gebruik van persoonsgegevens en kan grote risico’s met zich meebrengen. Hoe ga je daarmee om? Tijdens deze Masterclass in The Pavilion in Utrecht (inclusief heerlijke lunch) zal mr. Frank Troost, jurist & trainer in arbeids-, pensioenrecht en AVG, dieper ingaan op het onveilig gebruik van persoonsgegevens bij mkb-bedrijven. Hij zal praktische oplossingen bieden voor accountantskantoren om de veiligheid van persoonsgegevens bij hun klanten te waarborgen.

Pavilion Utrecht - Masterclass Loket.nl 2
Loket.nl Insider bijeenkomst

Voor wie?

Deze sessie is speciaal ontworpen voor professionals binnen de HR- en salarisadministratie die mkb-bedrijven als klant hebben en hen willen ondersteunen en adviseren om het onveilig gebruik van persoonsgegevens tegen te gaan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij deze informatieve en interactieve sessie. Maar let op, er zijn slechts 20 plekken beschikbaar, dus wacht niet langer met aanmelden. Ben je NIRPA-gecertificeerd? Dan is deze Masterclass ook nog eens goed voor 20 PE punten (vaardigheid).

Praktische informatie

Datum en tijd: dinsdag 31 oktober 11:30 – 14:00 uur
Locatie: The Pavilion – Orteliuslaan 13, 3528 BL Utrecht
Sprekers: Frank Troost en Louis van den Oord
PE punten: 20 vaardigheidspunten

Meld je nu aan om jouw plek te reserveren en begin de dag met een heerlijk ontbijt en waardevolle inzichten.

 
Pavilion Utrecht - Masterclass Loket.nl

Ja, ik meld me aan voor de Masterclass Veilig gebruik van persoonsgegevens in het mkb

31 oktober 2023

  • Tijdens de Masterclass 'Veilig gebruik van persoonsgegevens in het mkb' wordt er een lekkere lunch verzorgd. Graag horen we of je allergieën of dieetwensen hebt.