Medewerkers eenvoudig informeren over de aanvraag NOW

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Iedereen in Nederland lijdt momenteel onder de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. De impact van de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het virus is voor het bedrijfsleven erg groot. De overheid heeft alle regelingen gemaakt om ondernemers tegemoet te komen in deze zware tijd. Vanaf 6 april is het mogelijk om beroep te doen op de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW).

In samenwerking met Qwoater biedt Loket.nl de mogelijkheid om gebruik te maken van een standaard template in de applicatie om je medewerkers te informeren over het feit dat je als werkgever een beroep hebt gedaan op de NOW en wat dit betekent voor je medewerkers. Deze brief is juridisch getoetst door KZO | 013 advocaten. 

Wil jij weten hoe het template eruit ziet én hoe je van deze handige mogelijkheid gebruik kunt maken in Loket.nl? Bekijk dit artikel op ons helpdeskportaal.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.