Medewerkersvoordeel

Sinds ruim een jaar biedt Loket.nl in samenwerking met Benify (Benefits & Communicatie Software) Medewerkersvoordeel in het Werknemerloket aan. Medewerkersvoordeel biedt gebruikers van het Werknemerloket toegang tot een partnernetwerk van ruim 190 A-merken met exclusieve kortingen.

Als ondernemer ben je continue bezig om een aantrekkelijke werkgever te blijven, van cultuur tot aan de beloningscomponenten. Het doel is om medewerkers aan je te binden en talent vast te houden. Daarnaast focus je je als ondernemer op het welzijn van je medewerkers. Met medewerkersvoordeel via Loket.nl breid je kosteloos jouw arbeidsvoorwaardenpakket uit en geef je medewerkers laagdrempelig toegang tot producten en diensten die bijdragen aan het welzijn.

Vier thema’s en aansluitende kortingen

Met Medewerkersvoordeel in Loket.nl spelen we op deze doelen middels vier categorieën:

In elke categorie zijn deals te vinden die kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van het doel om medewerkers duurzaam inzetbaar te krijgen en te houden.

Hierbij moet je denken aan kortingen op een sportabonnement bij bekende sportketens zoals Basic Fit en Fit For Free of aanbiedingen waarbij korting gegeven wordt op verzekeringen door Heilbron. Ook kun je kortingen op thuisstudies krijgen via Edubookers. Kortingen op het gebied van mobiliteit zijn ook terug te vinden op het platform, denk hierbij aan kortingen op elektrische fietsen en autoverhuur. Omdat ontspanning ook belangrijk is zijn er ook deals in deze categorie! Tot slot bundelen we de eco-vriendelijke partners samen in de categorie ‘Groene deals’, aan ons milieu wordt dus ook zeker gedacht.

Zeker als ondernemer binnen het MKB-segment geeft dit je meer concurrentievoordeel t.a.v. grote corporates die simpelweg meer middelen hebben om secundaire arbeidsvoorwaarden aan te bieden.

Hoe werkt Medewerkersvoordeel?

Op het moment dat een medewerker inlogt in het Werknemerloket zijn er twee manieren om naar het Medewerkersvoordeel te gaan. Aan de linkerkant vind je een button ‘Medewerkersvoordeel’ en onderaan de pagina vind je een banner met de tekst ‘Meer overhouden van je salaris? Dat kan!’. Klik je op een van deze opties, dan kom je op de landingspagina met de kortingen terecht. Via ‘kortingen’ in de linkerbovenhoek, vind je de marketplace met meer dan 190 deals op A-merken in verschillende categorieën. Van consumentenelektronica tot aan sportscholen en van fashion en interieur tot aan dagjes weg.        

Elke deal geeft de medewerker de mogelijkheid om met een exclusieve korting – dat betekent een betere korting dan wat op Google te vinden is – producten of diensten aan te schaffen. Deze afspraken worden door Benify met de partners gemaakt. Het afrekenen van het product gebeurt altijd bij de derde partij, de partner en dat maakt de medewerker dus een ‘reguliere klant’ bij de check-out. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat Benify en de partners geen data uitwisselen. Waardoor Benify ook nog eens helemaal veilig te gebruiken is.