Nationale Salarisdag 2020

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Jouw salariskennis voor 2021 alvast updaten én upgraden? Dat kan tijdens de Nationale Salarisdag van Salaris Vanmorgen. Op 25 november 2020 organiseren zij een online congres. Voor jou, als bezoeker van Loket.nl, mogen we een mooie korting op de (online) toegang, beschikbaar stellen.

2020 is een ander jaar geworden dan wie dan ook had verwacht. Ook op financieel gebied kun je niet onder de veranderingen uit. Vanuit de overheid zijn er maatregelen getroffen om de impact van het coronavirus op de economie te verzachten. Maar wat betekent dit voor 2021? Je leert dit én nog veel meer allemaal tijdens de Nationale Salarisdag.

Nationale Salarisdag 2020

Het bijwonen van de online congresdag op 25 november doe je normaal gesproken voor €320,00. Zoals genoemd mogen wij een korting aanbieden. De kortingscode ‘’SVloket2021’’ geeft maar liefst €100,00 korting op je toegang. Je kunt het online congres dus bijwonen voor maar €220,00.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.