Naar de Nationale Salarisdag met 10% korting

Salaris Vanmorgen organiseert ook dit jaar weer de Nationale Salarisdag. Een dag waarin je een update én upgrade krijgt van je salariskennis voor het aankomende jaar. Zo kun je je al tijdig voorbereiden op wat je voor 2023 te wachten staat. Deelname aan het congres mogen wij als hoofdsponsor van Salaris Vanmorgen heel voordelig aanbieden, door gebruik van onze kortingscode. Verderop in dit artikel vind je hoe dit werkt.

Data en locaties Nationale Salarisdag 2022

De Nationale Salarisdag vindt ook dit jaar weer plaats op diverse locaties door het land, en is op 1 december ook digitaal te volgen. De data voor de overige locaties zijn alsvolgt:

  • Woensdag 16 november in Rotterdam én online
  • Dinsdag 22 november in Zwolle
  • Donderdag 24 november Eindhoven
  • Dinsdag 29 november Amsterdam
  • Donderdag 1 december Bunnik én online
nationale salarisdag

PE-punten

Voor het NIRPA krijg je 83 bij minder dan 25 deelnemers, zijn de groepen groter dan 25 deelnemers ontvang je er 55. Daarnaast is het bijwonen van het event geldig voor 5,5 fiscaal punten voor RB en 6 uren netto onderwijs.

Programma Nationale Salarisdag 2022

Het programma bestaat uit maar liefst zes plenaire sessies waarin alle wijzigingen die het vak te wachten staan besproken worden. Ook de onderwerpen die actueel zijn komen aan bod. De sessies zijn interactief, wat door de kleinschaligheid ook gewaarborgd kan worden. Direct contact met de spreker is dus mogelijk, dat betekent: live antwoord krijgen op je vragen!

Korting Nationale Salarisdag 2022

Zie jij dit wel zitten en wil je graag tickets bestellen? Dat kan via ons met een hele mooie korting van maar liefst 10%. Bij het bestellen van de tickets voer je hierbij de code: LOKET2022 in, in het veld ‘Opmerkingen’.

*De actie niet geldig in combinatie met andere acties, deze actie is niet van toepassing op reeds ingeschreven deelnemers.