Benieuwd naar de nieuwe versie van Loket.nl? Wacht niet langer en maak kennis. In deze eerste versie tref je de meest gebruikte functies aan voor werkgevergebruikers, zoals het raadplegen van de loonoutput en loonaangifte. De komende maanden worden alle andere vertrouwde functionaliteiten toegevoegd aan de applicatie. Wil je weten wat de grootste veranderingen zijn? Lees snel verder.  

Slim en efficiënt

Door alleen gegevens te tonen die relevant zijn en nog meer directe controles bij het invoeren van gegevens is de applicatie nog overzichtelijker en efficiënter. Er zijn bijvoorbeeld verschillende controles ingebouwd waarmee het direct zichtbaar is wanneer je een veld verkeerd invoert of een verplicht veld vergeet. Stel dat je bijvoorbeeld het BSN niet juist invoert, wordt het veld meteen rood gemarkeerd. 

Optimaal gebruikersgemak

Of je nu gebruikmaakt van je telefoon, tablet of computer; Loket.nl is er altijd voor je. Het speciaal ontwerpen responsive design zorgt ervoor dat jij optimaal kunt werken met Loket.nl op ieder apparaat.

Samen met gebruikers  

Door vanaf de start gebruikers te betrekken in de ontwikkeling van de nieuwe versie hebben wij direct veel wensen kunnen meenemen.  “Deze samenwerking zorgt ervoor dat het voor gebruikers meteen vertrouwd voelt. De nieuwe techniek achter de applicatie maakt het mogelijk om feedback supersnel te verwerken en op te leveren”, vertelt Carl Remmers, senior developer bij Loket.nl. Benieuwd wat die nieuwe techniek inhoudt? Je leest het in ons artikel over Loket.nl versie 3.0

Werkgever App vervangen

De vernieuwde applicatie is op dit moment geschikt voor werkgevergebruikers. “Met de eerste versie vervangen we namelijk de voormalige Werkgeverloket App. Alle functies van de Werkgeverloket App zitten erin en we hebben daar nieuwe gebruiksvriendelijke features aan toegevoegd”, vertelt Iyan Kaizer, developer bij Loket.nl. 

Elke twee weken voegen we functionaliteiten toe aan de nieuwe versie. Dit zullen deels mogelijkheden zijn die al beschikbaar waren in de huidige versie, zodat we die volledig kunnen vervangen, maar ook mogelijkheden die alleen in deze nieuwe versie worden opgenomen.