Het verlof in je bedrijf was nog nooit zo eenvoudig voor jou als ondernemer en je werknemers

Maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden van Loket.nl

Bespaar veel tijd door online je verlof in te regelen

Geen losse briefjes meer en ingewikkelde procedures, maar een overzichtelijke online tool

Maak kennis met het gemak van onze online applicatie voor het bijhouden van verlof. Werknemers kunnen op elk gewenst moment hun verlof aanvragen of overuren (tijd voor tijd) doorgeven vanaf hun mobiel, laptop of pc. De verantwoordelijke voor de accordering krijgt hiervan direct een melding om het te accepteren of weigeren. Het verlofsaldo of de overuren (tijd voor tijd) worden direct bijgewerkt,

zodat er geen ruimte meer is voor onduidelijkheid over de hoogte van het verlofsaldo. De kalenderfunctie zorgt ervoor dat je in één overzicht kunt zien welke werknemers vakantiedagen of andere verlofsoorten hebben opgenomen. Bij de eenmalige inrichting heb je veel keuzemogelijkheden om het verlof voor jouw bedrijf goed in te stellen. Vervolgens heb je er geen omkijken meer naar.

Profiteren van de voordelen

 • null
  Workflow voor verlof
  Het gehele proces van online aanvragen, accorderen door een leidinggevende en bijwerken van het saldo is geregeld.
 • null
  Wettelijke regeling
  Er wordt onderscheid gemaakt in wettelijke en bovenwettelijke verlofuren. Automatisch wordt de eerst aflopende verlofsoort afgeschreven.
 • loket icon medewerkers
  Overzicht in bezetting
  In de overzichtelijk verlofkalender zie je in één oogopslag welke werknemer wanneer een vakantiedag of verlofuren heeft opgenomen.
 • Loket converteren icoon
  Efficiency
  Je bespaart veel tijd door het administratieve proces rondom het verlof te digitaliseren. Verlofbriefjes, persoonlijk aanvragen en discussies over het juiste saldo zijn verleden tijd!
 • null
  Beschikbaar op alle apparaten
  Werknemers kunnen het verlof raadplegen in een browser of in de app voor iOS en Android. De browservariant past zich automatisch aan het formaat van je scherm aan, zodat het op alle apparaten prettig werkt.
 • Loket managementinformatie icoon
  Flexibiliteit
  Bij het instellen van verlof heb je veel mogelijkheden om het naar eigen wens in te regelen. Zo kun je een onderscheid maken in 15 verlofsoorten, het verlof automatisch laten opbouwen per jaar, maand of uur* en een tweewekelijks rooster.
  * per uur is alleen mogelijk i.c.m. salaris van Loket.nl

Tevreden klanten

100.000 werkgevers gebruiken Loket.nl
voor meer dan 900.000 werknemers

Loket cloud icoon

Wil je meer weten over Loket.nl?
Download de brochure

X

Wij bestaan
100 jaar

VSO 100 jaar Bekijk programma