Jouw oude software is noggeld waard.

Jouw oude software is nog geld waard.

Opnieuw certificaat Zeker-OnLine Salaris voor Loket.nl

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

TILBURG – Loket.nl heeft opnieuw het keurmerk Zeker-OnLine Salaris ontvangen! Als eerste en enige applicatie voor salaris en HR nam Loket.nl vorig jaar trots het keurmerk Zeker-Online Salaris in ontvangst. Ook dit jaar is Loket.nl de enige applicatie voor salaris en HR die het keurmerk in ontvangst mag nemen. Als keurmerkhouder bewijst Loket.nl dat er voldaan wordt aan alle normen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, juridische zekerheid en continuïteit.

Persoonsgegevens kunnen steeds sneller en eenvoudiger digitaal verwerkt worden. Het beveiligen van de privacy is dan ook cruciaal, zeker in applicaties waarbij je te maken hebt met veel privacygevoelig gegevens, zoals HR- en salarisapplicaties. Denk maar eens aan alle gegevens die je nodig hebt voordat je de salarisverwerking van een nieuwe medewerker kunt opstarten. Als salarisadministrateur of HR-medewerker wil je er dan ook vanuit kunnen gaan dat je kunt vertrouwen op de veiligheid van de salaris- en HR-applicatie waarmee je werkt.

In control

“Met het Keurmerk Zeker-OnLine geven wij aan in control te zijn. Deze externe en onafhankelijke toetsing maakt voor iedereen inzichtelijk of wij daadwerkelijk doen wat we beloven op het gebied van security. Met het keurmerk laten ook onze klanten zien dat ze met een veilige HR- en salarisapplicatie werken en dat is van groot belang voor ondernemers. Juist voor mkb bedrijven is de veiligheid van online applicaties erg belangrijk”, vertelt Ruud van Leeuwen, directeur Loket.nl.

Meer lezen over de oorsprong van het keurmerk Zeker-OnLine en waarom we het bij Loket.nl zo belangrijk vinden om keurmerkhouder te zijn? Klik hier.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

inruilweken demo
pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.