Geef je salarisadministratie een boost

Ervaar met je klanten de voordelen van online salaris- en personeelsadministratie!

Plan nu een afspraak in om te bespreken hoe jouw kantoor gemakkelijk kan overstappen

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
loket_icon_zonderzorgen

Zonder zorgen

Een implementatie zonder zorgen: begeleiding bij conversie naar en inrichting van Loket.nl

help icon loket

Samen

loket_icon_vrij

Vrij

Aan het einde van het jaar, bepaal jij of Loket.nl geschikt is voor je kantoor en je klanten. Je zit nergens aan vast.

 • "Loket.nl biedt veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan koppelmogelijkheden. Door een koppeling met een tijdregistratiesysteem kunnen werknemers zelf hun uren invoeren, dat scheelt voor de werkgever. Waarom zou je dubbel werk doen?"

  Rogier Hoftijzer
  Rogier Hoftijzer
 • “Niet alleen wij, maar ook onze klanten zijn enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden van Loket.nl, zoals de Employee Self Service en de interessante HRM-modules. Binnen een half jaar zijn 80 klanten online gaan werken!“

  Jurgen Steens
  Jurgen Steens
 • "Door de overstap hebben we ontzettend veel tijdwinst kunnen realiseren. Dat komt onder andere door het collectief verlonen en dat onze klanten zelf mutaties kunnen uitvoeren. De tijd die je dan overhoudt, kun je goed inzetten voor andere zaken. Je kunt klanten bijvoorbeeld veel beter en gerichter adviseren."

  Kees Visser
  Kees Visser
 • "Loket.nl koppelt met steeds meer systemen. Dat scheelt veel werk en maakt de kans op fouten een stuk kleiner. Over de koppeling met Qwoater zijn we erg tevreden. Die digitale dossiers werken fijn. Voor ons en voor onze klanten."

  Abdel Ikajouan
  Abdel Ikajouan
 • “Onze klanten zijn allemaal onder de indruk van deze gebruiksvriendelijke applicatie van hoge kwaliteit. Net als wij! Loket.nl werkt veilig, snel en geeft prima technische ondersteuning. Bovendien hebben wij nu meer tijd voor advies.”

  Marcel van Dartel
  Marcel van Dartel
 • “Veiligheid heeft steeds meer de nadruk. Daarom ben ik zo blij dat Loket.nl zelf het initiatief heeft genomen om deelnemer te worden van Zeker-OnLine. Wij vinden veiligheid voor onze klanten een belangrijk aspect. Loket.nl vervult wat dat betreft een voortrekkersrol op het gebied van veiligheid.”

  Richard ten Have
  Richard ten Have
 • "Door personeelsdossiers in Loket.nl te hangen, kunnen onze klanten een goed dossier opbouwen. In die dossiers zijn onder andere jaargesprekken terug te vinden, net als loonafspraken."

  Raymond Dortwegt-van der Eijk
  Raymond Dortwegt-van der Eijk