Partnermanager

Ben jij de Partnermanager die we zoeken?

In de tijd waarin wij nu leven volgen ontwikkelingen zich in een hoog tempo op. Zo ook op het gebied van HR- en administratieve personeelsprocessen. Loket.nl werkt eraan om ondernemers met personeel in het MKB zorgeloos te laten ondernemen; ondernemers moeten dromen, durven en doen!

Loket.nl heeft hierin al een marktleiders positie veroverd, maar wil dit nog verder uitdiepen. Met als doel: zoveel mogelijk ondernemers ontzorgen op het gebied van HR- en administratieve personeelsprocessen! Als Partnermanager (v/m) lever jij hieraan een belangrijke bijdrage.

Jouw opdracht
Jij beheert en versterkt het bestaande partnernetwerk. Daarnaast ga je proactief aan de slag met de uitbreiding van het netwerk met nieuwe partners. Intern voer jij de regie over het partnermanagement en ben jij de verbindende factor!

Hoe ga je dat aanpakken?

Ondernemers laten dromen, durven en doen! Daar krijg jij als Partnermanager een twinkeling van in je ogen.

In deze veelzijdige spilfunctie ga jij als echte Partnermanager actief jouw partnernetwerk beheren en laten groeien en identificeer je nieuwe kansen.

Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe partners. Dit doe je door middel van een grondige marktanalyse. Bij het zien van kansen speel jij daar proactief op in! Natuurlijk volg, analyseer en interpreteer je externe ontwikkelingen met betrekking tot de markt, jouw partners en concurrentie op de voet.

Ook heb je aandacht voor de interne organisatie. Met jouw helicopterview maak je processen inzichtelijk en zorg je er uiteindelijk voor dat de structuur van het partnermanagement op orde is. Door jouw natuurlijk leiderschap creëer jij draagvlak en weet je mensen mee te krijgen. Je weet mensen op het terrein van Partnermanagement met elkaar te verbinden! Zo beantwoord jij samen met de helpdesk vragen rondom gekoppelde applicaties.

Waar kom je te werken?

Als onderdeel van Van Spaendonck Services met een rijke historie van ruim 100 jaar, heeft Loket.nl zich de afgelopen 12 jaar gepositioneerd als dé marktleider op het gebied van online salarisadministratie en HR-dienstverlening. Inmiddels ontvangen 1 miljoen werknemers binnen het MKB een loonstrook via Loket.nl. Door continu te innoveren en te ontwikkelen is de organisatie uitgegroeid tot veel meer dan een partner op het gebied van salarisadministratie. Ook het verrassen van werknemers op hun verjaardag door het versturen van een bos bloemen of snel en simpel als werknemer zelf online verlof doorgeven, het kan allemaal met het softwarepakket van Loket.nl.

De missie van de organisatie is helder, namelijk de ondernemers in het MKB met personeel zorgeloos laten ondernemen. Om dit te bereiken werkt Loket.nl nauw samen met accountantskantoren door het hele land en zorgt via hen dat ondernemers over de juiste online tools beschikken om gemakkelijk en efficiënt administratieve personeelsprocessen te kunnen regelen. Hierbij staan de kernwaarden van Loket.nl te allen tijde centraal, namelijk; betrouwbaar, kwaliteit, samenwerken en ontzorgen.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Werken bij een succesvolle organisatie met rijke historie en grote ambities
 • Veel ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke groei
 • Dynamische organisatie in een sterk veranderende markt
 • Enthousiaste en betrokken collega’s, met liefde voor het vak
 • Professioneel met een informele bedrijfscultuur: prettig samenwerken en lol is belangrijk

Wat breng je mee?

 • HBO+/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding in een commerciële richting
 • Je bent hands-on, van nature nieuwsgierig en denkt in oplossingen
 • Met jouw helicopterview werk je stap voor stap toe naar de beoogde groei
 • Flexibel, loyaal, teamplayer
 • Je bent veranderingsgericht en gaat geen uitdaging uit de weg
 • Affiniteit met IT en kennis van en ervaring met het verkopen van software is een pré

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via onderstaande button.

Bij de werving en selectie worden wij ondersteund door Velde. Het solliciteren verloopt dan ook via hun website. Voor meer informatie over deze vacature (LOK181) kun je contact opnemen met Umut Erdogan (06-12077943) of Yenthl School (06-13202212).