AAGORA Accountants en Adviseurs

 In

Online salaris en personeel met Loket.nl

AAGORA

Groei die je past
AAGORA is een middelgroot accountants- en advieskantoor, waar betrokken medewerkers zich inzetten om ondernemers te laten groeien. Op een persoonlijke manier, die bij hen past. Waarbij wij verder kijken dan de cijfers alleen. Wij werken vanuit drie vestigingen, die in een driehoek rond Amsterdam liggen.

Personeelsadvies
Ondernemers die willen groeien zien hun personeel als belangrijk kapitaal. Onmisbaar om samen het uitgestippelde doel te bereiken. Wat helpt is dat het vaststaat dat er een verband bestaat tussen een goed P&O -of HR beleid en financieel resultaat. Het verzorgen van de salarisadministratie was voor ons altijd al een normale taak.

AAGORA verzorgt de complete salarisadministratie tegen een vaste prijs, per werknemer, per maand. U weet precies wat de maandelijkse kosten zijn. Wij maken gebruik van Loket.nl, een online salarispakket, waarbij de uitwisseling van mutaties en salarisberekeningen geheel digitaal kan plaatsvinden.

Mijn AAGORA
AAGOR/Loket.nl bieden wij aan via het klantportaal Mijn AAGORA, de persoonlijke website voor klanten van AAGORA. Via Mijn AAGORA hebben gebruikers altijd direct toegang tot de dienstverlening, zoals hun personeelsadministratie en hun boekhouding.

Onze mensen
AAGORA combineert ambitie met een persoonlijk benadering. Helpt klanten met het realiseren van hun groei-aspiraties, op een manier die bij hen past: Gericht en persoonlijk. Het midden- en kleinbedrijf stelt dat erg op prijs. Wij volgen de laatste ontwikkelingen, zowel binnen de onderneming als ook binnen uw branche.

Wij blijven up-to-date op ons eigen vakgebied. Onze medewerkers spelen daarbij een belangrijke rol. Ze maken onze persoonlijke benadering en gerichte aanpak waar.

Meer informatie:

AAGORA Accountants & Adviseurs
Kantooradres:
Oranjebaan 13
1183 NN Amstelveen

Correspondentieadres:
Postbus 59
1190 AB Ouderkerk a/d Amstel
T 020-316 0100

http://www.aagora.nl
amstelveen@aagora.nl