Alfa Accountants en Adviseurs

 In

Online salaris en personeel met Loket.nl

Alfa overal dichtbij
Uw bedrijf, branche en uitdagingen, wij willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 800 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis. Thuis in uw omgeving, dicht bij u en uw werkgebied. Daar zijn we op ons best. We voelen ons sterk betrokken bij en geloven in de kracht van het lokale midden- en kleinbedrijf. Daar weten we dan ook alles van. Ontdek het zelf en neem contact op met het kantoor bij u in de buurt. Waar u ook bent, wij zijn overal dichtbij.

Met ons loonpakket Alfa Salaris en Personeel (ASP) heeft u 24 uur per dag online toegang tot uw loonproductie en de loonaangifte. ASP biedt ook managementinformatie om grip te houden op uw organisatie. De modulaire opzet stelt u in staat het pakket optimaal af te stemmen op uw specifieke behoeften. Met ASP kunt u bijvoorbeeld verlof en verzuim goed registreren en beoordelings- en functioneringsgesprekken bijhouden. Het verstrekken van papieren loonspecificaties behoort tot het verleden: de ASP-module Employee Self Service geeft uw medewerkers online toegang tot hun eigen salarisgegevens. Dat scheelt u veel administratieve rompslomp.

Alfa telt 28 kantoren in heel Nederland. Vanuit zes locaties in het land bedienen de adviseurs van Salaris en Personeel de klanten van deze vestigingen. Wilt u weten wat Alfa voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op met één van onze loonteams:

Salaris en Personeel Aalsmeer:                asp-aalsmeer@alfa.nl
Salaris en Personeel Klazienaveen:         asp-klazienaveen@alfa.nl
Salaris en Personeel Naaldwijk:               asp-naaldwijk@alfa.nl
Salaris en Personeel Nijkerk:                    asp-nijkerk@alfa.nl
Salaris en Personeel Nijverdal:                 asp-nijverdal@alfa.nl
Salaris en Personeel Raamsdonksveer:  asp-raamsdonksveer@alfa.nl

Meer informatie:

Vestiging Aalsmeer:
Witteweg 3
1431 GZ
Aalsmeer
T 088 253 1100

aalsmeer@alfa.nl
http://www.alfa.nl