Amstelstad accountants & adviseurs

 In

Online salaris en personeel met Loket.nl

Uw accountant in Amstelland

Uw cijfers van gisteren, de kennis van vandaag en uw wens voor morgen. Daarop bepalen wij onze diensten aan u. Dat is Amstelstad, de accountant in Amstelland. Wij kijken met u mee vooruit. En wij bieden een persoonlijke benadering met adviezen waar u wat aan heeft. Vanzelfsprekend is onze dienstverlening meer dan goed. U mag niets minder van ons verwachten. Maar wij verrassen u wel met onze heldere aanpak en duidelijke kosten.

Bijzondere bedrijven met boeiende keuzes
Ondernemende, culturele en creatieve bedrijven, dienstverleners en organisaties. Dat zijn de klanten waar wij graag voor werken. Bedrijven die ook iets willen bijdragen aan de maatschappij. Of dat nu een poppodium is, een galerie, museum of een gezond restaurant. Wij begeleiden ze en adviseren ze. Samen gaan we op weg naar de volgende stap.

Salarissen en Loket.nl
Salarisadministratie doet u er niet ‘maar even bij’. Het kost daarvoor te veel tijd en vraagt te veel specifieke kennis. Wij helpen u daarom graag bij uw salarisadministratie. Via slimme salarissoftware waarbij u het op kantoor zelf invoert en wij het voor u verwerken. Of door het helemaal van u over te nemen. Wij duiken voor u in de cijfers, zodat u erbovenop blijft.

Wilt u meer weten?
Vertel ons wat uw wensen zijn en wij vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak, dan bespreken we uw salarisadministratie bij een kopje koffie. U kunt natuurlijk ook reageren via de mail loon@amstelstad.nl of via onze website http://www.amstelstad.nl of bellen met Monique Post of Nico Roest via 020-3037100.

Meer informatie:

Vestiging:
Burgemeester Haspelslaan 33
1181 NB
Amstelveen
T 020-3037100

loon@amstelstad.nl
http://www.amstelstad.nl