BDO Accountants & Adviseurs B.V.

 In

Online personeel en salaris met Loket.nl

Mijn BDO
BDO Online Personeel/Loket.nl bieden wij aan via het klantportaal Mijn BDO. Mijn BDO is de persoonlijke website voor klanten van BDO. Via Mijn BDO staan gebruikers altijd rechtstreeks in contact staat met hun adviseur en hebben zij direct toegang tot de dienstverlening, zoals hun personeelsadministratie, online personeelsadviseur, online ERP, focusdashboard en hun boekhouding.

BDO heeft de ambitie om de rol van vertrouwde adviseur en onafhankelijke accountant te vervullen voor klanten en de maatschappij

BDO wil zich onderscheiden door het bieden van:

 • de allerbeste service aan onze klanten en het leveren van de beste kwaliteit;
 • professionele uitdaging en verdiepingsmogelijkheden voor partners en medewerkers.

Onze belofte: Omdat mensen tellen
Voor BDO zijn cijfers en regels niet het enige uitgangspunt. Een betrokken relatie en het beste advies van de vertrouwde adviseur zijn de basis voor een langdurige vertrouwensband tussen onze medewerkers en klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat het de mensen zijn die er toe doen en niet alleen de cijfers en regels. Daarom luidt onze pay-off “Omdat mensen tellen”. Duidelijker kan het niet.

Onze kernwaarden
Onze kernwaarden geven de manier aan waarop we invulling geven aan onze ambitie. Ze vormen ons DNA en geven richting aan ons dagelijks handelen. Niet alleen naar onze klanten, maar ook intern en op maatschappelijk terrein. Hieronder worden onze kernwaarden in algemene termen uitgelegd. In onze bedrijfscode worden ze meer concreet ingevuld, door aan te geven wat ze betekenen voor onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij.

 • Persoonlijk:
  Wij voelen ons persoonlijk verbonden met onze organisatie, onze klanten en de omgeving waarin wij leven. We tonen ons persoonlijk verantwoordelijk voor ons handelen. Door onze oprechte betrokkenheid scheppen we vertrouwen.
 • Passie:
  Wij ervaren passie voor ons vak, het contact met onze klanten en onze organisatie. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om het beste uit onszelf en anderen te halen. Dat geeft ons de energie en de motivatie om de allerbeste service en de beste kwaliteit te leveren.
 • Professioneel:
  Wij zijn professionals en wij staan voor de beste kwaliteit. Ieder op zijn vakgebied gedraagt zich professioneel, objectief en integer. We handelen zorgvuldig en discreet, met aandacht voor de mens en de situatie.
 • Pragmatisch:
  Wij werken pragmatisch. Dit betekent dat we praktische oplossingen bieden, afgestemd op de situatie. Helder en direct communiceren. Complexiteit terugbrengen tot de essentie.

Onze mensen
Onze mensen zijn BDO. Zij geven persoonlijkheid aan onze dienstverlening. Niet alleen doordat ze ieder individueel met passie aan hun vak werken, maar ook omdat ze persoonlijk betrokken zijn bij onze, maar vooral ook uw organisatie.

Meer informatie:

Vestiging Rotterdam:
K.P. van der Mandelelaan 40
3062 MB Rotterdam
Tel: (010) 242 46 00

http://www.bdo.nl