BNA Bureau Notariaat & Advocatuur

 In

Online salaris en personeel met Loket.nl

BNA Bureau Notariaat & Advocatuur is hét accountantskantoor voor de branches Notariaat en Advocatuur. In 1987 oorspronkelijk opgericht als administratiekantoor voor het notariaat, is BNA uitgegroeid tot het meest toonaangevende accountantskantoor in de juridische sector. Door de jarenlange ervaring binnen de advocatuur en het notariaat kan BNA periodiek een representatieve benchmark opstellen.

Dienstverlening
Naast de traditionele diensten van een accountantskantoor is ons kantoor gespecialiseerd in de begeleiding van advocaten en notarissen op bedrijfseconomisch gebied. Van het starten van een onderneming tot de keuzes bij groei en de advisering omtrent bedrijfsbeëindiging.

Doelstelling
Onze doelstelling is om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, in goede en mindere tijden. Onze kracht? Wij spreken de taal van uw branche. Dat wij onze doelstelling realiseren, blijkt uit het feit dat wij nog steeds diensten verlenen aan klanten van het eerste uur en zijn uitgegroeid tot het grootste gespecialiseerde accountantskantoor voor notariaat en advocatuur. En daar zijn wij trots op!

Salarisadministratie
Bij ons bent u aan het juiste adres als u uw salarisadministratie wilt uitbesteden. Wij verzorgen deze salarisverwerking reeds voor ruim 1.500 medewerkers binnen het notariaat en de advocatuur. Wij werken met adviseurs op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid en arbeidsrecht.

Altijd toegankelijk
Bij de salarisadministratie is het belangrijk dat u de zaken goed op orde heeft, omdat het een cruciaal proces is binnen een organisatie. Een proces dat foutloos en tijdig moet verlopen. BNA Bureau Notariaat & Advocatuur biedt u hierbij hulp op maat. Dit betekent dat u uw salarisverwerking volledig óf gedeeltelijk aan onze afdeling kunt uitbesteden. Loket.nl, met vele HRM-functionaliteiten, biedt u deze mogelijkheid. U behoudt zelf het overzicht en wij zorgen ervoor dat u de beschikking krijgt over diverse controle- en managementoverzichten die voor u van belang zijn. Met ons online softwarepakket kunt u altijd en overal bij uw personeelsgegevens. Zelfs medewerkers kunnen online altijd bij hun eigen salarisstroken en jaaropgaven of eventueel digitaal verlof aanvragen.

Team van specialisten
Ontwikkelingen in het vakgebied van onze klanten houden we nauwlettend in de gaten.  Indien nodig betrekken we ook onze fiscalisten, accountants en bedrijfsjuristen bij uw vraagstukken.

Meer informatie:

BNA
Oude Utrechtseweg 28
3743 KN BAARN

T 035 693 64 44
E salaris@etl-bna.nl

website