Bonnet & Partners

 In

Als alles goed gaat, leveren uw medewerkers iedere werkdag hun toegevoegde waarde aan uw bedrijf en dat beloont u iedere maand netjes met een salaris. En om dat proces in goede banen te leiden, voert u een loonadministratie.
Nu vereist een goede loonadministratie veel specifieke kennis en kunde. Niet iets dat je er zomaar even bij doet. Toch gebeurt dat nog vaak en dat kan de onderneming – zeker op de lange termijn – geld kosten.

Bonnet en Partners ǀ Accountants en Adviseurs neemt u graag deze complexe taak uit handen, terwijl we u continu informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en cao’s. Indien gewenst kunnen we u ook adviseren over arbeidscontracten, proforma berekeningen, loonkostenbegrotingen, personeelsverzekeringen, ziekmeldingen en de werving van nieuw personeel. Ook kunnen we u op de hoogte houden van verjaardagen en jubilea van medewerkers. En tot slot kunnen we u van dienst zijn bij het invullen van formulieren voor bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen en de Arbodienst. Kortom, met inschakeling van Bonnet en Partners zijn de randvoorwaarden optimaal georganiseerd en kunt u zich volledig focussen op uw eigen business.

Meer informatie:

Bonnet & Partners
Obrechtstraat 21
5344 AT Oss
T 0412 630695
E salarissen@bonnetenpartners.nl
https://www.bonnetenpartners.nl/