HLB Van Daal & Partners Accountants en Belastingadviseurs

 In

HLB Personeel en Salaris online via Loket.nl

Bij accountants- en belastingadviesorganisatie HLB Van Daal & Partners kunt u rekenen op een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw bedrijfseconomische en financiële vragen. Natuurlijk is controleren en rapporteren onze basis, maar we kijken verder en denken mee over uw toekomst en die van uw onderneming.
Uw salarisadministratie kunt u aan HLB uitbesteden, u heeft er dan geen omkijken meer naar. Met onze praktische en voordelige oplossing HLB Personeel en Salaris Online via Loket.nl houdt u zelf ook nog controle en overzicht. Hiermee heeft u in één keer zonder zorgen grip op uw salarisadministratie, met daarnaast deskundige begeleiding en advies van onze NIRPA gecertificeerde adviseurs.

De vestigingen van HLB Van Daal & Partners hebben sterke regionale wortels in Brabant, Limburg én Amsterdam en maken deel uit van het (inter)nationale HLB-netwerk met collega’s in meer dan 130 landen. De klantenkring bestaat uit ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, die zowel lokaal als internationaal opereren. Onze 300 professionals zijn betrokken, dichtbij en oplossingsgericht.

Heldere dienstverlening, loyaal aan de klant en bewust ondernemend. Dát is typisch HLB. U kunt zorgeloos ondernemen, HLB regelt het.

Vestiging Geleen:

Rijksweg Noord 45
6162 AB
Geleen
T 046 474 94 40