U/DV HRM Dienstverleners

 In

U/DV HRM Dienstverleners neemt u alle HRM- taken uit handen, zodat u zich kunt richten op de kerntaken van uw bedrijf. Met behulp van onze adviseurs op het gebied van loonadvies, -verwerking en HRM krijgt uw organisatie de begeleiding en kennis die zij verdient. Onze specialisten hebben oog voor de wereld om ons heen, beschikken over de kennis omtrent vele CAO’s en kennen de actuele wet- en regelgeving van A tot Z. Wij werken proactief en zorgen dat u niet achter de feiten aanloopt.

U/DV HRM Dienstverleners is een jong bedrijf en wij zijn een dienstverlenend bedrijf dat zich bezig houdt met de salarisverwerking, personeelsadministratie, verlof- en verzuimregistratie en loon- en personeelsadviezen. Maar wij kunnen de werkgever ook ondersteunen bij werving en selectie en bij loopbaanbegeleiding. Daarom zijn vakbekwaam, betrokken, snel, klantgericht, laagdrempelig en persoonlijk de belangrijkste kernwaarden binnen de organisatie.

Wij bieden onze klanten verschillende mogelijkheden om in contact met ons te komen. Om laagdrempelig te blijven hebben wij een inloopspreekuur opgestart genaamd Personeelspraat. Wij signaleerden dat veel korte vraagjes blijven liggen bij werkgevers en daarna worden vergeten. Het gevolg hiervan is dat het probleem groter wordt of dat de medewerker ontevreden is omdat er nog geen antwoord is gegeven. Wij bieden de kans dat de werkgever zijn korte vragen vrijblijvend kan stellen en bij ons even binnen kan komen lopen.

U/DV HRM Dienstverleners is onderdeel van:
Deijle en Veldt Accountants l Adviseurs

Deijle en Veldt is een accountantskantoor gevestigd in Uitgeest en richt zich met haar diensten op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Deijle en Veldt is een maatschap opgericht op 1 januari 2006. De maatschap is ontstaan uit de samenwerking tussen Deijle Accountants uit Uitgeest (opgericht op 1 mei 2000) en Veldt Accountants uit Castricum (opgericht op 1 december 2004).

Bij Deijle en Veldt heeft u te maken met 1 contactpersoon voor alle vragen op het gebied van accountancy, fiscale- en bedrijfseconomische kwesties. We werken met gecertificeerde accountants en belastingadviseurs aangevuld met een team enthousiaste en goed geschoolde medewerkers, waarmee wij aan de kwaliteitseisen kunnen voldoen, die brancheorganisaties en de gebruikers van de jaarstukken -zoals banken en Belastingdienst- van ons verwachten.

Meer informatie:

U/DV HRM Dienstverleners
Middelweg 68a
1911 EH Uitgeest
0251-724844
info@u-dv.nl