LoonTotaal

 In

Online salaris en personeel met Loket.nl

Welkom bij LoonTotaal

Onze naam geeft aan wat u van ons kunt verwachten. Namelijk een online totaalpakket op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Voor u als werkgever is het belangrijk om inzicht te hebben in de optimale bijdrage van uw personeel en de hieraan gekoppelde loonkosten.

LoonTotaal levert hierbij maatwerk om u de loongegevens te presenteren die u nodig heeft en graag wilt zien. Naast de zeer persoonlijke benadering zijn overzicht, inzicht, comfort en scherp blijven belangrijke pijlers van ons bedrijf.

Met LoonTotaal krijgt u de beschikking over een personeels- en salarispakket dat voldoet aan de strengste criteria. Met een internetverbinding heeft u vanaf kantoor, thuiswerkplek of vanaf uw vakantieadres altijd toegang tot uw personeelsgegevens. Door gebruik te maken van directe koppelingen met het financieel pakket kunt u met of zonder tussenkomst van uw accountantskantoor de journaalpost volautomatisch laten inlezen. Dit bespaart u veel tijd en het vermindert de kans op fouten aanzienlijk.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van LoonTotaal? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij verzorgen dan vrijblijvend een demonstratie bij u op kantoor.

Meer informatie:

Oostenstein 26
9291 GR
Kollum
T 06 1318 0117

info@loontotaal.nl
http://www.loontotaal.nl