MTH Accountants & Adviseurs

 In

Online salaris en personeel met Loket.nl

MTH Personeel & Salaris “Zicht op uw personeel”
Salaris- en personeelsdiensten – van online self service tot persoonlijk advies

MTH Personeel & Salaris is dé partner op het gebied van salaris- en personeelsdiensten. ‘Sterk onderscheidend’ en ‘meer dan concurrerend’ zijn de complimenten die wij recent kregen van een klant die uit meerdere aanbieders gekozen heeft voor samenwerking met MTH Personeel & Salaris.

MTH Personeel & Salaris is sterk onderscheidend omdat wij een unieke helpdesk bieden waar u met alle vragen terecht kunt op het gebied van arbeidsrecht en fiscale vraagstukken, maar uiteraard ook voor het gebruik van de online oplossingen die wij onze klanten bieden. Dit alles doen wij tegen een aantrekkelijk vast all-in tarief. Al onze medewerkers op de helpdesk zijn ingeschreven bij het NIRPA. Zo bent u verzekerd van een helpdesk waar kennis en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

En heeft u incidenteel een complexer vraagstuk? Ook dat is geen probleem. MTH Personeel & Salaris beschikt over specialisten op het gebied van:

-Loonbelasting en sociale verzekeringen
-Arbeidsrecht
-HRM

Onze specialisten zijn meer dan uitstekend in staat om de veelal complexe wetgeving voor u te vertalen naar de praktijk. Vooraf stemmen wij de kosten met u af. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen op de factuur komt te staan.

MTH Personeel & Salaris is onderdeel van:

MTH Accountants & Adviseurs

Vanuit 18 vestigingen willen wij de beste onafhankelijke partner zijn voor ondernemers en bestuurders. Onze expertise ligt in de accountancy en advisering. Onze adviesvaardigheden zijn: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zaken doen.

Wij horen ondernemers vaak zeggen bij essentiële beslissingen: ‘’Daar heb ik wel een goed gevoel bij.” U kunt echter alleen op “een goed gevoel” beslissen als u over de juiste informatie en adviezen beschikt. Als onafhankelijke partner voorzien wij u graag van deze waardevolle basis!

Naast bovenstaande diensten biedt MTH nu ook MONI. Met deze slimme cloudoplossing maak je jouw administratie inzichtelijk via een op maat gesneden dashboard. MONI is een unieke combinatie van een geautomatiseerd boekhoudpakket en persoonlijke coaching voor je financiële administratie. Ze neemt met behulp van geavanceerde ICT-oplossingen administratieve taken van je over en biedt je real time inzicht in de financiële situatie van je onderneming. Je persoonlijke coach en controller helpen je met het MONItoren en interpreteren van de cijfers maar ook met het efficiënt en optimaal inrichten van de financiële processen en benodigde stuurinformatie. Door het MONI-dashboard met Loket.nl te combineren, heb je direct inzage in onder meer de loonkosten, het afspiegelingsbeginsel en een in- en uitdiensttredingsoverzicht.

Kortom: MONI geeft inzicht, ontzorgt en geeft je weer de tijd om te doen wat je het liefst doet: ondernemen! Kijk op de website van MONI voor meer informatie.

Meer informatie:

Vestiging Heerenveen:
Abe Lenstra boulevard 42
8448 JB
Heerenveen
T 051 343 50 35

heerenveen@mth.nl
http://www.mth.nl