Reintjens & Essers

 In

Buiten de gebruikelijke diensten van accountantskantoren verzorgen wij ook ‘salarisservice’ voor onze klanten. Deze service kan zich beperken tot enkel het periodiek verlonen van de salarissen, maar ook de verzorging van bijkomende werkzaamheden zoals meldingen en opgaven aan pensioenfondsen, uitkeringsinstanties en verzekeringsmaatschappijen, behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden onze salarisklanten tevens de mogelijkheid een deel van hun salarisregistratie online te registreren en zo de basis voor de periodieke verloningen vast te leggen. De loonstroken en jaaropgaven kunnen desgewenst digitaal ter beschikking worden gesteld aan de individuele werknemer en de complete output aan de werkgever. Het voeren van een digitale verlofregistratie (inclusief verlofaanvragen) voor werknemers en werkgever behoort tot de mogelijkheden binnen Loket.nl.

Ook overige werkzaamheden met betrekking tot de salarisadministratie zoals arbeidscontracten, aangiften loonheffingen, ziekteverzuim bieden wij aan.

U kunt uw complete ‘salarisadministratie’ uitbesteden bij ons kantoor of slechts een deel hiervan. In beide gevallen kunnen wij vooraf een vaste prijs per loonstrook afspreken, zodat u niet achteraf voor financiële verrassingen komt te staan.

Meer informatie:

Accountantskantoor Reintjens & Essers
Burg. Ronckersplein 3
6269 AL Margraten
T 043 408 23 45
http://www.reintjens-essers.nl
E info@reintjens-essers.nl