Via Salaria

 In

Online salaris en personeel met Loket.nl

Via Salaria
Via Salaria is uw partner bij de verwerking van salarisadministraties. Ook denken wij graag met u mee bij vraagstukken op personeelsgebied: van het opstellen van een arbeidsovereenkomst tot een volledige analyse van uw personeelsadministratie.

Wij nemen werkgevers graag de zorgen rondom salarissen uit handen. Zo kunnen voor u de complete salarisverwerking verzorgen en u voorzien van advies bij bijvoorbeeld indiensttreding van nieuwe medewerkers en aanpassing van arbeidsvoorwaarden.

Ook voor administratie- en accountantskantoren is Via Salaria het aanspreekpunt. Wij kunnen onzichtbaar voor uw cliënten de salarisadministratie verwerken, met bijvoorbeeld uw eigen logo op de salarisspecificaties.

Daarnaast biedt Via Salaria gebruikers de optie om zelfstandig de salarisadministratie te verwerken, waarbij wij u de salaris- en HRM-software ter beschikking stellen. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen en mocht u op enig moment niet in staat zijn de salarisadministratie te verwerken, dan doen wij dat voor u.

Ervaar het gemak van onze geavanceerde salarissoftware. Werkgevers en werknemers kunnen inloggen en de voor hen relevante gegevens opvragen. Ook hebben werkgevers de beschikking over een volledig HRM-pakket.

Ondanks onze liefde voor cijfers, bent u bij ons geen nummer. We nemen de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en stemmen ons advies af op uw situatie.

Wij maken duidelijke afspraken met u en komen deze ook na. Maar we gaan ook graag een stap verder voor u. Waar anderen ophouden, levert Via Salaria graag nét die extra service.

Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om te kijken hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Meer informatie:


Francina de Mooij
Via Salaria
Langesteijn 112
3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht
T 085 303 34 79 / 06 39 32 01 61
fdemooij@viasalaria.nl
http://www.viasalaria.nl