Accountants- en Advieskantoor Voogd

 In

Online salaris en personeel met Loket.nl

Uw medewerkers zijn de drijvende kracht achter uw organisatie. Daarom is het uitbesteden van uw salarisadministratie aan Accountants- en Advieskantoor Voogd een garantie op een correcte verwerking van de salarissen van uw medewerkers.

U levert de mutaties aan op de manier die het beste bij u past en u ontvangt van ons de volledig verwerkte salarisadministratie retour. Via onze website kunt u inloggen in de salarisadministratie en kunt u als werkgever alle benodigde documenten, zoals salarisstroken, betaalbestanden, journaalposten etc. 24 uur per dag, 7 dagen in de week raadplegen, downloaden en printen.

Wij kunnen ook uw werknemers toegang geven tot hun eigen digitale dossier, zodat zij zelf hun salarisstroken en jaaropgaven online kunnen raadplegen, downloaden en printen. Via de handige ‘werknemers app’ zijn deze ook op een mobiele telefoon of tablet te benaderen. U hoeft dus geen salarisstroken meer per email of post te verzenden.

Het uitbesteden van uw salarisadministratie aan Accountants- en Advieskantoor Voogd is overzichtelijk, 100% veilig en altijd volgens de laatste ontwikkelingen!

Uw accountant

Als ondernemer moet u een administratie bijhouden. De overheid eist aangiftes en rapportages. Voor u halen wij er toekomstgerichte sturingsinformatie uit. Daarom zijn wij uw accountant.

Uw adviseur

Ondernemers krijgen nu eenmaal te maken met belasting. Graag wijzen wij u op de faciliteiten die in de fiscale wetgeving verborgen zitten. Daarom zijn wij uw adviseur.

Uw sparringpartner

Met een kleiner of middelgroot bedrijf staat u er als ondernemer vaak alleen voor als het gaat om bedrijfsvoering en financiële zaken. Daarom zijn wij uw sparringpartner.

Meer informatie:

Accountants- en Advieskantoor Voogd B.V.
Markerkant 1201-01
1314 AJ Almere

Postbus 1160
1300 BD Almere

T 036 535 0030
URL info@aakv.nl

http://www.aakv.nl