Een Pathé Thuis Voucher, speciaal voor jou

Kies uit de nieuwste en beste films

Pathe Thuis voucher pagina

Filmliefhebbers opgelet

Na de drukke eerste weken van het jaar, is het tijd om even te ontspannen. Hoe kan dat beter dan heerlijk op de bank met een filmpje erbij? En om het nog leuker te maken: wij trakteren! 

Hoe werkt het?

Wij zijn blij met jou als klant en hebben daarom een leuke verrassing voor je: een Pathé Thuis Voucher. Hoe kun je de voucher aanvragen? Klik onderaan deze pagina op de button ‘Vraag voucher aan’ en vul jouw voornaam, achternaam en e-mailadres in, klik op verzenden en onze database checkt of het ingevulde e-mailadres overeenkomt met het e-mailadres waarop je onze nieuwsbrief ontvangt. Als het juiste e-mailadres is ingevuld, ontvang je een bevestigingsmail en enkele dagen later sturen we je de vouchercode. In de mail met vouchercode staat uitgelegd hoe je de code eenvoudig kunt inwisselen om vervolgens te genieten van je gekozen film! Heb je geen idee welke film je moet kiezen? Bekijk hieronder de filmtips van Igor, Judith en Deniece.

Pathe thuis voucher

Laat je inspireren

Een mooie film kiezen uit het grote aanbod van Pathé thuis is zo makkelijk nog niet. Daarom delen onze medewerkers Igor Timmermans, Judith Westgeest en Deniece Kanis graag hun ultieme filmtip.

We zijn benieuwd welke film jij uitkiest! Deel je het met ons op social media? 

Voucher Pathe Thuis

Vraag de voucher aan

Klik op onderstaande button om de Pathé Thuis Voucher aan  te vragen.