Personeelsadministratie software

Bespaar meer dan alleen maar tijd. De personeelsadministratie is binnen veel organisaties een flink hoofdpijndossier: informatie die versnipperd is over diverse documenten en Excels, handmatige en arbeidsintensieve invoer, gebrek aan overzicht, foutgevoeligheid en andere problemen zijn daar onder andere debet aan. Dit is in de tijd waarin we leven totaal onnodig: met de personeelsadministratie software van Loket.nl ben je in één klap van je zorgen verlost. Je hebt alle informatie over je personeel op één overzichtelijke plek en veel werk kan geautomatiseerd worden. Ontdek hoe makkelijk personeelsadministratie kan zijn.

Personeelsadministratie software

Voordelen personeelsadministratie software

Focus op je personeel

Ben je weleens een belangrijke datum van je medewerker vergeten? Het softwarepakket van Loket.nl herinnert je automatisch aan alle datums die ertoe doen: jubilea, maar ook momenten waarop je een contract moet verlengen. De personeelsadministratie software maakt je een betere werkgever.

Gebruiksgemak

Is het niet heerlijk als dingen goed geregeld zijn? Dan heb jij er namelijk geen omkijken meer naar. Met de personeelsadministratie-software kun je alles wat te maken heeft met administratie makkelijk zelf inregelen. Ook kunnen je medewerkers zelf hun verlof en declaraties indienen. Alles op één plek, en ook nog in een handige app. Dat is het gemak van een moderne personeelsadministratie software.

Tijdwinst

Soms vergeet je hoeveel tijd het kost om gegevens handmatig in te voeren. Of om herinneringen voor jezelf in te stellen. Of om dingen op te zoeken. Ga zo maar door. Dat is allemaal tijd die je bespaart met de personeelsadministratie software van Loket.nl. Die tijd kun je weer aan ondernemen besteden!

In lijn met wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving in verband met personeelszaken is voortdurend in beweging. Hoe blijf je bij? Hoe voorkom je dat je niet meer voldoet? Eenvoudig: je personeelsadministratie-software van Loket.nl ziet erop toe dat je beleid in lijn is met de geldende regels.

Waardevolle inzichten

Cijfers zeggen niet alles. Maar wel een hoop. Dankzij overzichtelijke dashboards zie je in één oogopslag hoe het gaat met de productiviteit van je medewerkers. Draai eenvoudig rapporten uit waarmee je nog beter kunt sturen op cijfers. Doe er je voordeel mee!

Efficiënter werken

De personeelsadministratie software van Loket.nl stroomlijnt je hele personeelsadministratie. Maar je kunt nog efficiënter werken dankzij de meer dan honderd koppelingen die je kunt maken met externe softwarepartijen: lees automatisch werkuren in of lees loonjournaalposten automatisch in. The sky is the limit. Je moet het gewoon proberen.

Privacy

Als het gaat om de privacy van je medewerkers wil je geen fouten maken. Je wilt niet dat informatie over je personeel op straat komt te liggen. Tegelijk wil je dat de gegevens, zoals het arbeidscontract, toegankelijk zijn voor individuele medewerkers. Het kan met één druk op de knop.

Ervaringen met onze personeelsadministratie software

Je weet natuurlijk pas hoe ons personeelsadministratie software ‘voelt’ als je ermee gaat werken. We delen graag een paar ervaringen van werkgevers en accountantskantoren die al overgestapt zijn. Spoiler-alert: ze zijn helemaal blij met het gemak en de efficiëntie van het pakket. Naar de klantverhalen.

Overstappen van personeelsadministratie software

Wil je overstappen op de personeelsadministratie software van Loket.nl? Neem contact met ons op, dan leggen we je vrijblijvend uit hoe het werkt. Heb je vragen over de mogelijkheden van het softwarepakket? Download dan de brochure of vraag een online demo aan.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure