Salaris software om jouw administratie eenvoudiger te maken

Verlaag administratieve druk met de salaris software van Loket.nl

Salaris software Loket.nl

Vertrouwd door 350+ accountantskantoren en 120.000 werkgevers in Nederland

Klantervaring Van Oers met Loket.nl
Klantervaring Jumbo met Loket.nl
Klantervaring SMB Willems met Loket.nl
Klantervaring BDO met Loket.nl
Klantervaring Alfa met Loket.nl

Processen rondom je salarisadministratie automatiseren

Kost de salarisadministratie veel tijd en moeite? Dat is niet nodig. Met salaris software kun je processen rondom je salarisadministratie eenvoudig automatiseren. Dat levert niet alleen tijdwinst ook, maar verkleint ook de kans op fouten.  En daar heb jij als werkgever behoefte aan. Je wil immers je medewerkers voorzien van een correcte loonstrook en daar zo weinig mogelijk omkijken naar hebben. Ervaar het gemak van de salaris software van Loket.nl.

Voordelen van salaris software

Zelf uitvoeren of uitbesteden.


Wil je zelf de administratie doen met behulp van handige salaris software? Of wil je liever de salarisadministratie uitbesteden? Wat je voorkeur ook heeft, met de salaris software van Loket.nl maak je zelf de keuze en kun je optimaal samenwerken met je accountant of medewerkers. Kies voor gemak en efficiency.

Salaris software - zelf uitvoeren of uitbesteden
Salaris software - altijd toegankelijk

Salaris software altijd en overal toegankelijk.


Of je de salaris software op je computer of telefoon wilt gebruiken is aan jou. Waar je ook bent, de software is 24/7 met een internetverbinding te gebruiken. Ook kun je jouw medewerkers eenvoudig toegang geven tot het Werknemerloket: een persoonlijke online omgeving waar zij o.a. hun loonstroken, verlofsaldi en personeelsdossier kunnen raadplegen.

Maak informatie inzichtelijker met salaris software.


Wil je inzicht in de performance van je organisatie? De salaris software biedt jou een overzichtelijk dashboard, waarmee je onder andere inzicht hebt in de loonkosten, het ziekteverzuim en verlof. Je kunt inzoomen op de gegevens die jij belangrijk vindt. En natuurlijk kun je deze data gebruiken om op te sturen binnen je organisatie.

Salaris software - dashboard
Salaris software - HR processen

HR-processen vereenvoudigen.


Om ook jouw HR-processen te vereenvoudigen, biedt de salaris software van Loket.nl tal aan HR-mogelijkheden. Of je nu complete digitale personeelsdossiers online bij wil houden, verstrekkingen gemakkelijk wil vastleggen of medewerkers hun declaraties digitaal laten indienen: het is allemaal mogelijk. Meer dan alleen salaris software.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure