Slimme salarisadministratie software! Precies wat je wil.

Ongekend snel, foutloos en volledig digitaal

Salarisadministratie software - Loket.nl

Vertrouwd door 350+ accountantskantoren en 120.000 werkgevers in Nederland

Klantervaring Van Oers met Loket.nl
Klantervaring Jumbo met Loket.nl
Klantervaring SMB Willems met Loket.nl
Klantervaring BDO met Loket.nl
Klantervaring Alfa met Loket.nl

Minder tijd kwijt aan
de salarisadministratie

Met de moderne en intuïtieve salarisadministratie software van Loket.nl wordt het bijhouden van de salarisadministratie voor elke ondernemer eenvoudig. Signalen, uitgebreide controles, automatische processen, bijgehouden cao’s en een flexibele samenwerking met je accountant zorgen ervoor dat je veel minder tijd kwijt bent aan je salarisadministratie.

Salarisadministratie software van Loket.nl is volledig online. Dit zorgt ervoor dat jij niet meer beperkt wordt tot die ene computer met je salarissoftware, maar altijd en overal toegang hebt tot de meeste recente versie van je salarisadministratie. Ook je medewerkers kunnen altijd online hun loonstroken raadplegen, declaraties indienen en verlof aanvragen.

Voordelen online salarisadministratie software

Het wordt lastig om nu nog een foute loonstrook te maken.


De salarisadministratie software van Loket.nl laat op elke salarisverwerking ruim 250 controles los. En daar blijft het niet bij. Ook zijn er ruim 1.500 controles bij het invoeren van nieuwe gegevens. Om de foutkans nog verder te verkleinen heeft Loket.nl ook slimme integraties met o.a. KVK, RDW en Google Maps. Die laatste bepaalt bijvoorbeeld volledig automatisch de woon-werkafstand.

Salarisadministratie Software - Online loonstroken
Salarisadministratie software - flexibel

Salarisadministratie software gebruiken. Precies zoals jij wil.


Met Loket.nl ben jij als ondernemer de regisseur van het salarisverwerkingsproces. De salarisadministratie software is zo flexibel, dat jij kunt bepalen wie welke rol speelt. Door de eenvoud van de applicatie kun jij de hoofdrol pakken. Heb jij daar helemaal geen behoefte aan? Dan laat je de salarisadministrateur van je accountant de hoofdrol pakken. Ook kun je medewerkers een rol geven in het proces door hen mutaties zelf in te laten voeren in het Werknemerloket. Precies wat jij nodig hebt. En hoe jij het wil hebben.

Onze salarisadministratie software werkt sneller. Jij dus ook.


De performance van Loket.nl in ongeëvenaard. Binnen enkele seconden maakt Loket.nl op basis van jouw input de loonstroken. Heb je toch ergens een fout gemaakt in de input? Dan pas je dit even aan en de salarisadministratie software van Loket.nl genereert de nieuwe loonstroken. Ook controleren wij automatisch of een mutatie effect heeft op de voorgaande verloningsperiode(n). Is dat het geval? Dan wordt dit direct meegenomen. Het gebeurt allemaal op de achtergrond en in een flits. Het bespaart jou veel tijd en voorkomt fouten.

Boost je HR- en salarisadministratie

Meer dan 100 integraties met veel gebruikte bedrijfsapplicaties.

Of je nu werkt met een tijdregistratiesysteem, een pakket voor je personeelsplanning, een onboardingstool of een financieel pakket: voor alles wat je wil doen is er wel een integratie te vinden. En de lijst met integraties wordt continu bijgewerkt met nieuwe applicaties. De salarisadministratie software van Loket.nl werkt volledig op basis van REST-API, waardoor de gegevensuitwisseling met andere applicatie eenvoudig wordt. Ongekend efficiënt. Precies waar jij behoefte aan hebt.

Linda
Mijnrooster
Edubookers
Exact
onelinq
visionplanner
shiftbase
skednet
rrwfm
twinfield
timechimp
progress-4-logistics
duinker
dyflexis
hroffice
talent manager

Veelgestelde vragen over salarisadministratie software

De kosten voor salarisadministratie software hangen van een heleboel factoren af. Hier is dus helaas geen kant en klaar antwoord op. Het hangt bijvoorbeeld af van hoeveel medewerkers je wilt verlonen en of je van extra software / mogelijkheden gebruik wilt maken. 

Het kiezen van salarisadministratie software kan moeilijk zijn, maar is afhankelijk van de situatie en het gebruik. Bij Loket.nl staan wij voor betrouwbaarheid, veiligheid en bieden wij veel opties aan om zowel de accountant als de werkgever te ontzorgen. We maken het werk efficiënter én minder foutgevoelig met onze software. 

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure