Salarisverwerking: hoe jij het wil hebben!

De tijd dat salarisverwerking heel veel tijd kost en complex is ligt achter ons. Slimme salarisverwerking software helpt je als ondernemer door processen te digitaliseren en automatiseren. Zo voorkom je dubbel werk en verklein je de kans op fouten aanzienlijk.

De twee zaken die voorop staan bij salarisverwerking is dat het foutloos gebeurd en dat de loonstroken op tijd zijn. Daarnaast wil je er als ondernemer zo min mogelijk tijd mee kwijt zijn. Met Loket.nl wordt het proces van salarisverwerking sterk vereenvoudigd en verdeel je verantwoordelijk daar waar ze horen te liggen. Op deze manier draagt iedereen bij aan het proces van medewerker tot aan je accountantskantoor. Loket.nl controleert elke salarisverwerking op ruim 250 punten, maar daarnaast zijn er ook 1.500+ controles op de correcte invoer van gegevens.  Door slimme controles en accorderingslagen in het proces ben je er zeker van dat de kans op fouten minimaal is en dat de online loonstrook op tijd bij de medewerker is.

Tijd bespaar je onder andere door de verantwoordelijk hebben bij juiste personen neer te leggen, maar ook door slimme automatisering. De salarisverwerking van Loket.nl kent ruim 100 integraties van bedrijfsapplicatie tot aan andere databronnen zoals het RDW. Na het invoeren van een kenteken haalt Loket.nl automatisch alle relevante informatie op en vult dit voor je in. Heb je een salarisverwerking afgerond dan zorgen wij er niet alleen voor dat de loonaangifte automatisch wordt ingediend, ook hebben wij integraties met de veel gebruikte boekhoudpakketten om journaalposten direct in te schieten. Geen gedoe met importeren en exporten van gegevens. Wel zo gemakkelijk toch?

Salarisverwerking Loket.nl

Salarisverwerking uitbesteden of zelf doen

Afhankelijk van het kennisniveau op het gebied van salarisverwerking binnen je organisatie bepaal jij wie welke rol invult in het proces. Als er bijvoorbeeld weinig tot geen kennis is van wet- en regelgeving, dan is het verstandig om de salarisverwerking gedeeltelijk uit te besteden. Je kunt natuurlijk altijd wel verantwoordelijk zijn voor het invoeren van de wisselende extra vergoedingen voor je medewerkers of je laat ze dat zelf doen. Medewerkers kunnen via hun eigen online portaal overuren en declaraties indienen, waarna managers deze kunnen goedkeuren. Na goedkeuring wordt het vervolgens automatisch meegenomen in de salarisverwerking. Is er wel kennis aanwezig in je onderneming dan kun je de volledige salarisverwerking zelf doen. Meer dan 1.000.000 medewerkers ontvangen al hun loonstrook via de online oplossing van Loket.nl.

Salarisverwerking & HR

In de online oplossing van Loket.nl kun je naast salarisverwerking ook gebruik maken van de integreerde HR mogelijkheden. Loket.nl biedt je uitgebreide mogelijkheden op het gebied van document management. Van het genereren van contracten tot aan het digitaal laten ondertekenen. Maar denk ook aan het bijhouden van verlof. Laat medewerkers zelf hun vakantiedagen aanvragen en geef ze inzicht in hun actuele verlofsaldo in hun online portaal. 

Wat kost de salarisverwerking?

‘Wat kost nu gemiddeld de salarisverwerking?’ is een veelgehoorde vraag. Daar is niet heel eenvoudig antwoord op te geven, omdat dit van veel factoren afhankelijk is. Of je de salarisverwerking zelf uitvoert of uitbesteed is hierbij een belangrijke, van welke mogelijkheden je allemaal gebruikmaakt en natuurlijk niet te vergeten hoeveel medewerkers je in dienst hebt.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure