Nooit meer te laat je loonbelasting betalen!

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Met OneLinQ voorkom je het gedoe rondom het overnemen van bedragen of het downloaden van SEPA bestanden voor het betalen van de salarissen en loonafdrachten. Door de koppeling tussen Loket.nl en OneLinQ worden salarisbetalingen en loonafdrachten automatisch opgehaald uit Loket.nl en verstuurd naar de bank. Je hoeft slechts de betaling enkel nog goed te keuren. En dit kan zelfs ook via de handige app. Waar je ook bent, met één druk op de knop kun je via de app op je telefoon de betaling doen. Meer weten over deze handige koppeling? Bekijk de video en kijk op onze koppelpagina.

Wil jij efficiency, transparantie én controle waarborgen als het gaat om de betalingen van salarissen en loonafdrachten? Dan ben je bij OneLinQ aan het juiste adres. Met een uitgebreid aanbod aan betalingsoplossingen kun je er bij OneLinQ vanuit gaan dat salarissen en loonafdrachten automatisch en correct betaald worden. OneLinQ ondersteunt klanten binnen een breed scala aan markten en industrieën. Van banken en verzekeraars tot media- en non-profitorganisaties, ondernemingen uit de Fortune 500 en groeiende bedrijven in het MKB. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.