Sales manager Loket.nl (36 uur)

Ben jij de Sales Manager die we zoeken?

Als Sales Manager bij Loket.nl speel je een cruciale rol bij de verdere ontwikkeling op het gebied van commercie en het naar een hoger niveau brengen van het salesteam. Om dit te realiseren zal je in deze rol zowel op operationeel als strategisch niveau acteren. Middels jouw bestaande netwerk van accountants en accountantskantoren, ben jij als geen ander in staat om nieuwe accounts binnen te halen en bij bestaande accounts de dienstverlening verder te verbreden. Dit realiseer je door de wensen en de behoeften van de klant helder in kaart te brengen en dit te koppelen aan de toegevoegde waarde van Loket.nl. Hierbij hanteer je continu een brede blik en ga je oplossingsgericht en planmatig te werk.

In deze ondernemende sales managementfunctie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en verder ontwikkelen van de salesactiviteiten. Je geeft direct leiding aan het salesteam bestaande uit accountmanagers, binnendienstmedewerkers en een tweetal collega’s van de afdeling marketing. Je stimuleert de commerciële mindset binnen het team, introduceert de juiste KPI’s en draagt bij aan de verdere ontwikkeling en succes van je medewerkers. Daarnaast ben je met je uitgesproken visie op de markt de sparringpartner van de directie!

Om succesvol te opereren binnen deze uitdagende functie is het van belang dat jij je goed kunt verplaatsen in de klant en niet in problemen maar juist in oplossingen denkt. Je bent in staat om vlot te schakelen en met gesprekspartners op verschillende niveaus te communiceren. Het vermogen om out of the box te denken en langdurige relaties met klanten tot stand te brengen zijn daarbij jouw tweede natuur. Tevens inspireer en enthousiasmeer je met jouw energieke persoonlijkheid en hoge verantwoordelijkheidsgevoel de collega’s binnen jouw team om met zijn allen op topniveau te presteren. Wanneer je niet op pad bent richting klanten of prospects, werk je primair vanuit het moderne kantoor in Tilburg. In deze functie ben je inspirator, manager en ondernemer in één en rapporteer je rechtstreek aan de directie.

Waar kom je te werken?

In de rol van Sales manager kom je te werken bij Loket.nl, onderdeel van Van Spaendonck Services. Van Spaendonck Services bestaat uit diverse labels en producten. De grootste zijn; Loket.nl en Van Spaendonck Online (VSO). Bij Van Spaendonck Services werken dagelijks 65 medewerkers.

Van Spaendonck Services is al meer dan 50 jaar deskundig op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Deze jarenlange ervaring en deskundigheid is binnen Van Spaendonck Services gebruikt voor de ontwikkeling van Loket.nl, de slimme online applicatie voor salaris verwerking. VSO is het modelkantoor van de applicatie Loket.nl. Alle nieuwe ontwikkelingen binnen Loket.nl worden getest en als eerste geïmplementeerd bij VSO.

Wij bieden

Een dynamische functie waarbij een beroep wordt gedaan op je flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Daarbij is er ruimte om uitdagingen op jouw eigen manier op te pakken en vorm te geven. Je komt te werken binnen een vooruitstrevende en innovatieve organisatie, waar samenwerking de sleutel tot succes is.

We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent analytisch en conceptueel sterk;
  • Je hebt een sterke salesdrive en aantoonbare salesmanagementervaring;
  • Je hebt een hoog inlevingsvermogen;
  • Je bent energiek en resultaatgericht;
  • Als je een bestaand netwerk hebt binnen de accountancy is dat een pré;
  • Je woont op bereisbare afstand van Tilburg.

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via onderstaande button.

Bij de werving en selectie worden wij ondersteund door Velde. Het solliciteren verloopt dan ook via hun website. Voor meer informatie over deze vacature (LOK181) kun je contact opnemen met Umut Erdogan (06-12077943) of Aryan Banaei (06-23921931).

X

Wij bestaan
100 jaar

VSO 100 jaar Bekijk programma