Samenwerking ontzorgt: klantcase uit de praktijk

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Het is geen makkelijke tijd voor ondernemers, zo ook voor Rick Leliveld van Accuraat Verhuur. Zij verhuren benodigdheden voor de evenementenbranche, in de breedste zin van het woord. Maar die evenementenbranche, die ligt natuurlijk al een tijdje op zijn gat. Het is voor Rick dan ook een flinke uitdaging om zich door deze periode heen te knokken. Maar opgeven, dat komt niet in zijn woordenboek voor.

klantcase Loket.nl

Gelukkig zijn er ook dingen die het werk makkelijker maken en Rick ontzorgen. We zijn heel blij dat wij daar onderdeel van uit mogen maken. Samen met Grant Thornton (het accountantskantoor waar Accuraat mee samenwerkt en werkt met Loket.nl) en Dyflexis (de koppelpartij die zorgt voor onder andere een handig tijdsregistratie systeem) hebben wij namelijk gezorgd voor het maken van een flinke efficiëntieslag. Hierdoor wordt het doen van de administratie makkelijker, minder foutgevoelig én het bespaart ook nog eens tijd.

En daaruit haalt Rick, juist ook in deze tijd, een heleboel voordeel. Wil je het hele verhaal lezen?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.