Schaalbaarheid is key bij een cloudoplossing

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Als bedrijf is groei een gezonde doelstelling. In deze groei wil je niet belemmerd worden door applicaties waarmee je werkt. Bij Loket.nl zijn wij in ruim tien jaar gegroeid van 20.000 jaaropgaven naar 900.000 jaaropgaven. Enerzijds doordat veel accountantskantoren de overstap hebben gemaakt en anderzijds doordat de kantoren die werken met Loket.nl zeer succesvol zijn geweest in het werven van nieuwe salaris- en personeelsklanten. Deze groei heeft geen negatieve gevolgen gehad voor de performance of beschikbaarheid van de applicatie.

Schaalbaarheid integraal onderdeel van het ontwerp

De performance en beschikbaarheid van de applicatie hebben sinds dag één altijd voorop gestaan. Er is niets zo hinderlijk als wachten tot pagina’s geladen zijn of berekeningen zijn uitgevoerd. Zeker niet als de applicatie waarmee je werkt, essentieel is voor je dagelijkse werkzaamheden. Schaalbaarheid van een cloudoplossing is geen kwestie van het ‘even bijschakelen’ van hardware capaciteit; bij het ontwikkelen van webtoepassingen moet schaalbaarheid van meet af aan een integraal onderdeel zijn van het ontwerp.

Schaalbaarheid is het vermogen om een groeiende werklast efficiënt te kunnen verwerken of het vermogen om uit te breiden. Een online oplossing die bij zware belasting traag reageert – of in een aantal gevallen helemaal niet beschikbaar is of functioneert– wordt door gebruikers niet geaccepteerd. Daarom hebben wij bij Loket.nl vanaf de start gekozen voor een goed ontwerp van de architectuur en blijven we hier continue in investeren. Zo voorkomen wij dat klanten last hebben van ons en hun eigen succes.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.