Waarom meer geld uitgeven dan nodig?

Bespaar op schadeverzekeringen met de vergelijkingsmodule in het Werknemerloket

Leuke extra's voor medewerkers

Welke verzekeringen heb je allemaal afgesloten? Betaal je niet teveel? Vragen die mogelijk bij veel mensen opkomen bij het denken aan verzekeringen. Of het nu gaat om een autoverzekering of een inboedelverzekering; in het Werknemerloket kun je schadeverzekeringen met elkaar vergelijken en afsluiten met een flinke collectiviteitskorting.

Schadeverzekering voor je werknemers
Digitaal dossier - personeelsdossier

Uitbreiden arbeidsvoorwaarden

Door deze mogelijkheid aan werknemers te bieden, breidt je als werkgever kosteloos je arbeidsvoorwaarden uit. Daarnaast heb je er als werkgever geen omkijken naar en zijn er juridisch geen bezwaren. Hebben werknemers namelijk hulp nodig bij het vergelijken of kiezen van schadeverzekeringen? Dan kunnen zij altijd aankloppen voor advies bij de schadeverzekeringsspecialisten van RISK Verzekeringen.

Collectiviteitskorting - zorgverzekering

Flinke korting

Binnen het Subliempakket is het mogelijk om 20 verschillende verzekeringen van 18 verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken en het product af te sluiten wat het beste bij je past. We streven naar maximale kortingen. Naast de pakketkorting van wel 10% ontvang je ook collectiviteitskorting tot wel 10%. Op deze manier kun je een pakket samenstellen tegen de voordeligste premies.

Ruime keuze

Vrijheid per productsoort

Binnen het Subliempakket zitten 20 verschillende producten. Het is mogelijk om een autoverzekering van Allianz en een reisverzekering van Reaal met elkaar in één pakket te zetten. Op deze manier ben je niet meer gebonden aan één verzekeraar, maar kies je de beste producten van de verschillende aanbieders.

 

 

Online declareren via app

Innovatieve producten

RISK heeft een jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche met het ontwikkelen van een eigen pakketvergelijkingstool (Subliempakket). Naast deze vergelijkingstool houden ze zich ook bezig met het introduceren van innovatieve producten (rijgedragverzekeringen) en diensten (chatbots). RISK loopt voorop in de markt wat betreft innovatieve oplossingen dat is dan ook één van de redenen dat Loket.nl gekozen heeft voor deze partij.

Partnermanager

Directe acceptatie

Het Subliempakket is gekoppeld aan het Werknemerloket. Om een premie te berekenen, wordt een link naar het Subliempakket vanuit het Werknemerloket gestart. Een aantal gegevens wordt automatisch in het Subliempakket gevuld. Dubbele invoer wordt hiermee voorkomen. Heb je een berekening gemaakt? Dan zie je meteen of deze verzekering geaccepteerd wordt.

 

 

Meer weten over schadeverzekeringen in Loket.nl

Neem contact op