Een succesvolle eerste sneak peek

Met veel enthousiasme kijken we terug op de eerste sneak peek (inloopmiddag) die we op donderdagmiddag 1 juni organiseerden voor Loket.nl Insiders. Deze Loket.nl Insiders, ook wel aanwezige klanten, zijn als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bouwen samen met ons aan de toekomst. Tijdens de sneak peek hebben we de Insiders meegenomen in huidige ontwikkelingen, keuzes die we maken en waar we tegenaan lopen. Of anders gezegd: kijken hoe gerechten bereid worden en ontdekken waar hier en daar nog een scheutje peper en/of zout bij kan. Ontwikkelingen op het gebied van Qlik Sense, de vernieuwde user interface, journaal en koppelingen kwamen deze middag aan bod.

Allereerst namen we de aanwezigen mee in de ontwikkelingen en welke stappen er gemaakt zijn en nog gemaakt gaan worden. We kregen interessante input en goede vragen. “Als ik straks in de journaalmodule een grootboekrekening heb aangemaakt, moet ik deze dan nog een keer op werkgeverniveau doen?” of “Bij wie kan ik terecht als ik er niet meer uit kom met koppelingen?” waren enkele vragen die gesteld werden. Ook wij stelden verschillende vragen aan de klanten. We wilden bijvoorbeeld weten wat zij straks graag zien op het dashboard Qlik Sense. Hier kwamen direct reacties op. De een wil graag de duur van dienstverbanden overzichtelijk hebben, een ander vindt de leeftijdsopbouw weer heel belangrijk.

“Soms zit je te vloeken achter je computer, omdat iets niet kan in Loket.nl. Nu zie ik ook echt wat er in ontwikkeling is en welke stappen er allemaal gemaakt moeten worden om dit te realiseren”, was een reactie van een van de aanwezige klanten.

Wil jij bij de groep Loket.nl Insiders aansluiten om samen met ons Loket.nl nog sterker maken? Als Loket.nl Insider word je actief betrokken bij het verloop van het ontwikkelproces en krijg je previews van beta’s. Houd de nieuwsbrief en berichten op social media in de gaten om je aan te melden voor de eerstvolgende bijeenkomst. Voor een sfeerimpressie van deze sneak peek kun je terecht op onze Facebookpagina.