Summer Release Loket

Summer Release 2021

We gaan knallend de zomer in! Loket.nl doet namelijk een grote Summer Release waarbij tal van nieuwe functionaliteiten beschikbaar zijn in het nieuwe Loket.nl. Van het nieuwe verloningsproces tot starten met HR analytics. Het staat voor je klaar! Wil je de nieuwe features ontdekken? Hieronder lichten we elke nieuwe functionaliteit uit.

Verlonings- en loonaangifteproces

Het verlonings- en loonaangifteproces zit in een nieuw én super gebruiksvriendelijk jasje. Dit hebben we samen met, en op basis van feedback van, gebruikers gedaan. De carrouselweergave zorgt voor een goed inzicht en overzicht. Daarnaast helpen de handige informatiebullets je eenvoudig door het proces. Met het lanceren van deze functionaliteit in het nieuwe Loket.nl is de nieuwe versie klaar voor gebruik.

Verlonings- en loonaangifteproces
Webinar Nieuwe functionaliteiten

Alles weten over de functionaliteiten in het nieuwe Loket.nl?

Meld je aan voor het speciale webinar en krijg een exclusieve rondleiding

Start met HR analytics

Data begrijpen en het slim inzetten voor je organisatie, dat is HR-analytics. En daar kun je nu mee starten in het nieuwe Loket.nl. Wij maken het mogelijk om op drie niveaus aan de slag te gaan met HRanalytics. Hiermee kiest een werkgevergebruiker het niveau waar hij of zij behoefte aan heeft.

hr rapportages

Direct

HR rapportages

Voor snel inzicht, eenvoudige
filtering en het resultaat direct op je scherm

custom exports

Custom

Zelf exports samenstellen

Je eigen overzicht in elkaar klikken en exporteren voor een diepere HR-analyse

advanced rapporteren

Advanced

Rapporteren op hoger niveau

Download van je volledige HR- en salarisdata en gebruik deze voor dashboarding

Wil je hier alles over weten?

Emailteksten wijzigen Loket

E-mailteksten aanpassen

Een e-mail sturen naar bijvoorbeeld een medewerker als er een loonstrook klaarstaat of verlofaanvraag goedgekeurd is? Dat regel je nu nog makkelijker in Loket.nl. Naast dat je de standaard e-mail templates (voor mails richting medewerkers) kunt inzien, kun je de e-mails ook heel eenvoudig zelf aanpassen met de gebruiksvriendelijke e-mail editor (zowel een visuele- als in een HTML-editor). Daar kan iedereen mee uit de voeten!

Nieuwe medewerker nieuw dienstverband

Nieuwe medewerker en nieuw dienstverband

Het toevoegen van een nieuwe medewerker of nieuw dienstverband is een fluitje van een cent in het nieuwe Loket.nl. Door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid wijst deze functionaliteit zichzelf.

Uit dienst melden en nieuw dienstverband voor transitievergoeding

Een medewerker uit dienst melden? In enkele simpele stappen heb je het geregeld in de applicatie. Daarbij is het nu mogelijk om bij het niet verlengen van een contract of een ontslag direct te kiezen voor het aanmaken van een nieuw dienstverband voor de transitievergoeding. Zo hoef je daar geen aparte handelingen voor uit te voeren. En wist je dat je de transitievergoeding automatisch kunt berekenen?

Bereken transitievergoeding
Azure Active

Nog makkelijker inloggen met Azure Active Directory

We maken inloggen in het nieuwe Loket.nl nog eenvoudiger door de koppeling met Azure Active Directory. Door op deze manier in te loggen, log je in met je zakelijke Microsoft e-mailadres. Heel handig. Daarnaast bespaar je tijd bij uitdiensttreding van een medewerker, bij het afsluiten van het Microsoft Outlook account, wordt ook meteen de toegang tot Loket.nl ontzegd.

Wat vind jij van onze nieuwe functionaliteiten?

Laat het ons weten en maak kans op een zomerpakket!