Cursus HRM Werkgevers

cursus

Wil je weten wat onze applicatie te bieden heeft op het gebied van HRM? In de Cursus HRM leer je in een dag hoe je jouw HRM-processen (nog) verder kunt vereenvoudigen.

Om goed voorbereid op cursus te komen, worden deelnemers verzocht om in de week voorafgaand aan de cursus via e-learning al een aantal HRM onderdelen door te nemen.

Let op: tot (in elk geval) 1 september 2020 zullen we deze cursus niet op locatie, maar online verzorgen (Virtual Classroom) via Microsoft Teams. Voor de online variant geldt een gereduceerde prijs (€175,-). Het aantal PE punten is zowel voor de Virtual Classroom als de klassikale cursus gelijk. Na aanmelden ontvang je meer informatie over de cursus. 

Inhoud

Van een complete verlofregistratie tot het bijhouden van digitale personeelsdossiers, met Loket.nl heb je niet alleen een salarisapplicatie, maar ook een volledig HRM-systeem in handen. Tijdens deze cursus nemen we je mee in de HRM mogelijkheden van de applicatie. Zo leer je o.a. hoe je eenvoudig notities en signalen vastlegt, het ziekteverzuim en verlof bijhoudt, maar ook hoe je veilig en digitaal personeelsdossiers kunt bijhouden. Daarnaast komen de koppelingen met veelgebruikte bedrijfsapplicaties aan bod. Hiermee kun je jezelf veel werk uit handen nemen.

Voor wie

Voor wie?

De Cursus HRM Loket.nl is bedoeld voor werkgevers die werken met Loket.nl. Je bent benieuwd naar de mogelijkheden van Loket.nl op het gebied van HRM en de koppelmogelijkheden die de applicatie te bieden heeft.

Certificering

Certificering

Je gaat naar huis met een heleboel input om jouw HRM-werk nog eenvoudiger, efficiënter en vooral leuker te maken. Welke functionaliteiten je gaat gebruiken, bepaal je uiteraard helemaal zelf. Jij bent aan zet!

Kosten

Kosten

De Cursus HRM Loket.nl voor werkgevers kost €320,33 (excl. btw) per deelnemer per cursusdag, inclusief een gezamenlijke lunch.

Locatie en tijden

De workshop vindt plaats in het Van Spaendonck Ondernemingshuis, Reitseplein 1 te Tilburg. Wij verzorgen al onze workshops in een ruimte, voorzien van de laatste digitale technieken.

De workshop start om 09:30 uur en eindigt rond 14:00 uur.

De workshop wordt gegeven op de volgende data:

11/06/2020

Meer workshops

15/06/2020

cursus

E-learning Fondsen, Grondslagen en Looncomponenten

Bekijk cursus

Meerdere data

workshop

Workshop ‘Optimaliseren gebruik Loket.nl’

Bekijk workshop

09/11/2020

workshop

Workshop ‘Een effectief klantgesprek’

Bekijk workshop

24/11/2020

workshop

Workshop ‘Hoe geef ik een goede demo?’

Bekijk workshop

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Aanmelden voor de cursus/workshop

1 De training
2 Jouw gegevens
3 Bevestiging