Cursus HRM Werkgevers

cursus

Let op

Door de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 heeft Loket.nl besloten alle klassikale cursussen tot en met (in elk geval) 31 december 2020 om te zetten naar Virtual Classroom. Op deze manier kan de cursus op afstand, online gevolgd worden. Dit is tegen een gereduceerd tarief en met hetzelfde aantal PE-punten.

Cursus HRM Werkgevers

Wil je weten wat onze applicatie te bieden heeft op het gebied van HRM? In de Cursus HRM leer je in een dag hoe je jouw HRM-processen (nog) verder kunt vereenvoudigen.

Om goed voorbereid op cursus te komen, worden deelnemers verzocht om in de week voorafgaand aan de cursus via e-learning al een aantal HRM onderdelen door te nemen.

Inhoud

Van een complete verlofregistratie tot het bijhouden van digitale personeelsdossiers, met Loket.nl heb je niet alleen een salarisapplicatie, maar ook een volledig HRM-systeem in handen. Tijdens deze cursus nemen we je mee in de HRM mogelijkheden van de applicatie. In het e-learninggedeelte leer je o.a. hoe je eenvoudig notities en signalen vastlegt en ziekteverzuim, opleidingen, beoordelingen en verstrekkingen kunt bijhouden. Tijdens de cursus zelf gaan we vooral in op de verlofmodule en het HR-dashboard. Daarnaast komen de koppelingen met veelgebruikte bedrijfsapplicaties aan bod. Hiermee kun je jezelf veel werk uit handen nemen.

Voor wie

Voor wie?

De Cursus HRM Loket.nl is bedoeld voor werkgevers die werken met Loket.nl. Je bent benieuwd naar de mogelijkheden van Loket.nl op het gebied van HRM en de koppelmogelijkheden die de applicatie te bieden heeft.

Certificering

Certificering

Je gaat naar huis met een heleboel input om jouw HRM-werk nog eenvoudiger, efficiënter en vooral leuker te maken. Welke functionaliteiten je gaat gebruiken, bepaal je uiteraard helemaal zelf. Jij bent aan zet!

Kosten

Kosten

De Cursus HRM Loket.nl voor werkgevers kost €320,33 (excl. btw) per deelnemer per cursusdag, inclusief een gezamenlijke lunch. Annulering van deze cursus door de deelnemer kan kosteloos plaatsvinden tot 3 dagen voor de geplande datum van de cursus. Daarna zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht.

Locatie en tijden

De cursus vindt plaats in het Van Spaendonck Ondernemingshuis, Reitseplein 1 te Tilburg. Wij verzorgen al onze workshops in een ruimte, voorzien van de laatste digitale technieken.

De cursus start om 09:30 uur en eindigt rond 14:00 uur.

De workshop wordt gegeven op de volgende data:

Er is nog geen datum voor deze training bekend

Meer workshops

Geen data bekend

webinar

Webinar ‘Hoe geef ik een goede demo?’

Bekijk webinar

Geen data bekend

workshop

Online Workshop ‘Optimaliseren gebruik Loket.nl’

Bekijk workshop

Geen data bekend

workshop

Workshop ‘Optimaliseren gebruik Loket.nl’

Bekijk workshop

09/11/2020

workshop

Online Workshop ‘Een effectief klantgesprek’

Bekijk workshop

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Aanmelden voor de cursus/workshop