Online Cursus HRM Werkgevers

cursus

Wil je weten wat onze applicatie te bieden heeft op het gebied van HRM? In de online Cursus HRM leer je in een dag hoe je jouw HRM-processen (nog) verder kunt vereenvoudigen.

Om goed voorbereid op cursus te komen, worden deelnemers verzocht om in de week voorafgaand aan de online cursus via e-learning al een aantal HRM onderdelen door te nemen.

Let op: deze cursus wordt niet op locatie, maar online verzorgd (Virtual Classroom) via Microsoft Teams. Voor de online variant geldt een gereduceerde prijs van €175,-.

Inhoud

Van een complete verlofregistratie tot het bijhouden van digitale personeelsdossiers, met Loket.nl heb je niet alleen een salarisapplicatie, maar ook een volledig HRM-systeem in handen. Tijdens deze cursus nemen we je mee in de HRM mogelijkheden van de applicatie. In het voorbereidende e-learninggedeelte leer je o.a. hoe je eenvoudig notities en signalen vastlegt en ziekteverzuim, opleidingen, beoordelingen en verstrekkingen kunt bijhouden. Op de cursusdag zelf gaan we vooral in op de verlofmodule en het HR-dashboard. Daarnaast komen de koppelingen met veelgebruikte bedrijfsapplicaties aan bod. Hiermee kun je jezelf veel werk uit handen nemen.

Voor wie

Voor wie?

De online Cursus HRM Loket.nl is bedoeld voor werkgevers die werken met Loket.nl. Je bent benieuwd naar de mogelijkheden van Loket.nl op het gebied van HRM en de koppelmogelijkheden die de applicatie te bieden heeft.

Certificering

Certificering

Tijdens de online cursus krijg je een heleboel input om jouw HRM-werk nog eenvoudiger, efficiënter en vooral leuker te maken. Welke functionaliteiten je gaat gebruiken, bepaal je uiteraard helemaal zelf. Jij bent aan zet!

Kosten

Kosten

De online Cursus HRM Loket.nl voor werkgevers kost €175,- (excl. btw) per deelnemer. Annulering van deze cursus door de deelnemer kan kosteloos plaatsvinden tot 3 dagen voor de geplande datum van de cursus. Daarna zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht.

Locatie en tijden

De cursus vindt online plaats. Waar je ook bent, met een computer en internetverbinding kun je hieraan deelnemen.

De cursus start om 09:30 en eindigt rond 14:00 uur.

De workshop wordt gegeven op de volgende data:

14/09/2021

13/10/2021

Meer workshops

Meerdere data

cursus

Online Basiscursus Werkgevers

Bekijk cursus

Meerdere data

workshop

Online Workshop ‘Een effectief klantgesprek’

Bekijk workshop

Meerdere data

cursus

Online Cursus HRM

Bekijk cursus

Meerdere data

cursus

Online Cursus Inrichting & Beheer

Bekijk cursus

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Aanmelden voor de cursus/workshop