Online Cursus HRM

cursus

Wil je weten wat onze applicatie te bieden heeft op het gebied van personeel en organisatie? In de cursus HRM leer je in een dag hoe je met Loket.nl werkgevers en werknemers beter met elkaar verbindt en hoe je werkgeverschap aantrekkelijker maakt.

Om goed voorbereid aan de online cursus deel te nemen, worden deelnemers verzocht om in de week voorafgaand aan de cursus via e-learning al een aantal HRM onderdelen door te nemen.

Let op: deze cursus wordt niet op locatie, maar online verzorgd (Virtual Classroom) via Microsoft Teams. Voor de online variant geldt een gereduceerde prijs van €250,-. Het aantal PE punten is zowel voor de Virtual Classroom als de klassikale cursus gelijk.

Inhoud

In het e-learningsgedeelte worden onderstaande onderwerpen behandeld:

  • Personeelsregistratie
  • Notities, signalen en mededelingen
  • Verstrekkingen
  • Ziekteverzuim
  • Opleidingen
  • Beoordelingen
  • Eigen velden
  • Overzichten HRM modules
  • HRM modules in het Werknemerloket

Bij de start van de online cursus beginnen we met een kleine evaluatie van bovenstaande onderwerpen. Je hebt dan tevens de gelegenheid om nog vragen te stellen over zaken die nog niet geheel duidelijk zijn n.a.v. de e-learningmodule. Daarna behandelen we in detail de verlofmodule en dossiervormingsmodule (Qwoater), uiteraard in combinatie met het Werknemerloket. Als laatste  behandelen we  het platform van Loket.nl met de mogelijke koppelingen waarbij we een koppeling demonstreren en de voordelen behandelen die het gebruik van een koppeling kan bieden.

Wil jij weten hoe verschillende HRM-faciliteiten in Loket.nl werken en wat voor koppelmogelijkheden je hebt met het platform van Loket.nl? Meld je dan via onderstaande button aan voor de cursus HRM Loket.nl.

Voor wie

Voor wie?

De online Cursus HRM Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs en HRM-adviseurs, werkzaam bij accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl. Je bent benieuwd naar de faciliteiten van Loket.nl op het gebied van HRM en de koppelmogelijkheden die Loket.nl te bieden heeft.

Certificering

Certificering

Na de online cursus ontvang je een certificaat ter bevestiging van deelname. Deze cursus is geaccrediteerd met 106 PE-punten door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

Kosten

Kosten

De online Cursus HRM Loket.nl voor Accountants- en Administratiekantoren kost €250,- (excl. btw) per deelnemer. Annulering van deze cursus door de deelnemer kan kosteloos plaatsvinden tot 3 dagen voor de geplande datum van de cursus. Daarna zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht.

Locatie en tijden

De cursus vindt online plaats. Waar je ook bent, met een computer en internetverbinding kun je hieraan deelnemen.

De cursus start om 09:30 en eindigt rond 16:30 uur.

De workshop wordt gegeven op de volgende data:

02/11/2020

25/11/2020

Meer workshops

Geen data bekend

webinar

Webinar ‘Hoe geef ik een goede demo?’

Bekijk webinar

Geen data bekend

workshop

Online Workshop ‘Optimaliseren gebruik Loket.nl’

Bekijk workshop

Geen data bekend

workshop

Workshop ‘Optimaliseren gebruik Loket.nl’

Bekijk workshop

09/11/2020

workshop

Online Workshop ‘Een effectief klantgesprek’

Bekijk workshop

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Aanmelden voor de cursus/workshop