Online Cursus Inrichting & Beheer

cursus

Ben je verantwoordelijk voor zaken als applicatiebeheer, het aanmaken van gebruikers en inrichting en onderhoud van Loket.nl? Heb je de Basiscursus Loket.nl al succesvol afgerond? Dan is onze ééndaagse online Cursus Inrichting en Beheer Loket.nl iets voor jou. We gaan aan de slag met het slim inrichten, opbouwen en onderhouden van loonmodellen en werkgeversgegevens. Ook laten we je zien hoe je om kunt gaan met autorisatie van gebruikers en hoe je collectieve verwerkingen uitvoert in Loket.nl. Wil jij ook meer halen uit Loket.nl? Meld je dan aan voor de cursus Inrichting en Beheer Loket.nl.

Let op: deze cursus wordt niet op locatie, maar online verzorgd (Virtual Classroom) via Microsoft Teams. Voor de online variant geldt een gereduceerde prijs van €250,-. Het aantal PE punten is zowel voor de Virtual Classroom als de klassikale cursus gelijk.

Inhoud

In deze vervolgcursus maak je een verdiepingsslag op de werking van de applicatie. We leren jou in één dag meer over Loket.nl door de volgende onderwerpen te behandelen:

  • Autorisaties Loket.nl (toekennen van rechten aan individuele gebruikers en aan teams van gebruikers, toekennen van wachtwoorden)
  • Opbouwen en onderhouden van loonmodel- en werkgeversgegevens in Loket.nl
  • Cliëntgegevens (inrichten van loonmodellen en werkgeversgegevens ten behoeve van de aansturing van de salarisverwerking)
  • Opbouwen van werkgevers in Loket.nl (inrichting ten behoeve van de operationele omgeving)
  • Collectieve verwerking (voor een aantal werkgevers een collectieve verloning opstarten, verwerken en collectief loonaangifte doen)
Voor wie

Voor wie?

De online Cursus Inrichting en Beheer Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs of andere werknemers van accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl en die de Basiscursus Loket.nl succesvol hebben afgerond.

Certificering

Certificering

Na de online cursus ontvang je een certificaat ter bevestiging van deelname. Deze cursus is geaccrediteerd met 90 PE-punten door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

Kosten

Kosten

De online Cursus Inrichting en Beheer voor Accountants- en Administratiekantoren kost €250,- (excl. btw) per deelnemer. Annulering van deze cursus door de deelnemer kan kosteloos plaatsvinden tot 3 dagen voor de geplande datum van de cursus. Daarna zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht.

Locatie en tijden

De cursus vindt online plaats. Waar je ook bent, met een computer en internetverbinding kun je hieraan deelnemen.

De cursus start om 09:30 en eindigt rond 17:00 uur.

De workshop wordt gegeven op de volgende data:

30/09/2020

02/10/2020

20/10/2020

28/10/2020

04/11/2020

11/11/2020

Meer workshops

13/10/2020

webinar

Webinar ‘Providerdashboard’

Bekijk webinar

05/10/2020

webinar

Webinar ‘Overgang naar het nieuwe Loket.nl’

Bekijk webinar

30/09/2020

webinar

Webinar ‘Personaliseren Loket.nl’

Bekijk webinar

26/10/2020

webinar

Webinar ‘Hoe geef ik een goede demo?’

Bekijk webinar

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Aanmelden voor de cursus/workshop