Online Workshop ‘Een effectief klantgesprek’

workshop

De kans is groot dat je steeds vaker adviserende en/of commerciële gesprekken voert met je klanten. Hier komen verschillende uitdagingen bij kijken want hoe ga je écht het gesprek aan met je klanten? Hoe zorg je ervoor dat jullie elkaar voor 100% begrijpen? Ontdek het in de workshop ‘Een effectief klantgesprek’.

Let op: deze workshop wordt niet op locatie, maar online verzorgd (Virtual Classroom) via Microsoft Teams. Voor de online variant geldt een gereduceerde prijs van €250,-. Het aantal PE punten is zowel voor de Virtual Classroom als de klassikale cursus gelijk.

Inhoud

Tijdens deze workshop komen verschillende onderwerpen aan bod namelijk:

  • Verschillende soorten klanttypes: hoe ga je om met verschillende typen klanten? Heb je moeite om in gesprek te gaan met bepaalde type personen en waar ligt dat aan?
  • LSD techniek: luisteren, samenvatten en doorvragen. Het klinkt makkelijk, maar door deze techniek toe te passen kom je erachter wat je gesprekspartner bedoelt en waar de behoefte ligt.
  • SMART techniek: hoe zorg je ervoor dat je samen met de klant afspraken maakt/doelstellingen afstemt die voor jullie specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden zijn?
  • Maken van prioriteiten: iedereen heeft het druk, maar ben je druk met de juiste dingen? Heb je intern wel de ruimte om de dingen te doen die je graag wilt doen of die echt zouden moeten?
  • Uitleg HR mogelijkheden: wat is er allemaal mogelijk binnen Loket.nl waarmee je jouw klanten (werkgevers) kunt ontzorgen?
Voor wie

Voor wie?

De online workshop ‘Een effectief klantgesprek’ is bedoeld voor administrateurs en adviseurs die met Loket.nl werken en graag willen weten hoe zij effectief het gesprek aangaan met de klant.

Certificering

Certificering

Na de online workshop ontvang een certificaat ter bevestiging van deelname. De workshop is geaccrediteerd met 34-PE punten door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

Kosten

Kosten

De online workshop ‘Een effectief klantgesprek’ duurt van 09:30 – 12:00 uur. De online workshop vindt doorgang bij minimaal 6 deelnemers en minimaal 2 deelnemende kantoren. Annulering van deze workshop door de deelnemer kan kosteloos plaatsvinden tot 3 dagen voor de geplande datum van de workshop. Daarna zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht.

Locatie en tijden

De workshop vindt online plaats. Waar je ook bent, met een computer en internetverbinding kun je hieraan deelnemen. De workshop start om 09:30 uur en duurt tot ongeveer 12:00 uur.

De workshop wordt gegeven op de volgende data:

09/11/2020

Meer workshops

13/10/2020

webinar

Webinar ‘Providerdashboard’

Bekijk webinar

05/10/2020

webinar

Webinar ‘Overgang naar het nieuwe Loket.nl’

Bekijk webinar

30/09/2020

webinar

Webinar ‘Personaliseren Loket.nl’

Bekijk webinar

26/10/2020

webinar

Webinar ‘Hoe geef ik een goede demo?’

Bekijk webinar

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Aanmelden voor de cursus/workshop